Yarenisa Kızlar 5+5 hamıleyim dün akşamdan beri kahverengi lekelenme oluyorum sol kasıkda da sancı var bıraz doktora gitsem mi yoksa yerleşme lekelenmesi mi?
Adanur Yarenisa canım biz bilemeyiz ki lekelenmenin neyden kaynaklı olduğunu. Bence vakit kaybetmeden git bazen kese etrafında da kanama olabiliyor. Doktor ztn muhtemelen progestan başlıcaktır sna
Sedos2020 Yarenisa 6 haftayken bendede oldu doktor düşük tehlikesi dedin.hemen git öğren nedenmis muhtemelen Progestan basliycaktir.....banada progestan başladı iki gün içinde kesildi lekelenmem...Allah hayırlı etsin bebeğinizi bu arada😍
Duygu_demircicek86 Yarenisa Yarenisa dun benim basima geldi bnde ayni senin gibi 5hafta 4gunluk hamileyim sakin korkma doktorum yerlesme kanamasi dedi bekliycez dedi cmrtesi gidicem . Agrim hala var normalmis olmasi . İcin rahat olsun. Bnde rahatladim cnku dunden sonra
Esincim Mutlaka dr a gitmelisin benimde olmuştu o haftalarda dr a gittim düşük tehlikesi demişti sürekli yatıyordum
Yarenisa Duygu_demircicek86 Aynen canım gittim bende bugün yerleşme lekelenmesidir dedı agrılarında normal dedı progestan verdı bana da haftaya persembe kalp atısını duymak ıcın cagırdı
Duygu_demircicek86 Yarenisa sevindim cok sukur saglicakla buyuyup kucagimiza almak nasip olsun insallah
NmtNhr Bende dün gittim kızlar aynı sorun için. Progestan verdi bana da günde bi defa fitil gibi kullanacakmışım. Siz nasıl kullaniyosunuz.