Smnl Selam anneler, İzmir Karşıyaka’da oturuyorum. İlk gebeliğim. Doğuma faydalı olur diye gebelik okuluna gitmek istiyorum. 29. Haftamdayım. Bilen , gitmiş olan memnun kalan var mı?
Deletedmom00710 Smnl bende Karşıyaka’da oturuyorum Çiğli devlet hastanesinde gebe okulu var ben gitmedim ama gördüm kadın Doğumun hemen karşısında canım
Yesimeliz Buca kadin dogum ve cocuk hastanesi Yesilyurt katip celebi egitim arastirma Ben yesilyurttayim.
Kbrbydkk Yakınında devlet hastanesi varsa orda mutlaka vardır bir arastirmani tavsiye ederim. Ben Torbalidayim. Torbalı devlet ve Gaziemir devlette var. Hatta yakınsa size Dokuz Eylül üniversitesi hastanesi nde de var.
Smnl Kbrbydkk burada sağlık ocağına sordum ama bilgileri yoktu. Medikal parka gidiyorum hastane olarak orada da yok. Devlet hastanesi araştırayım en iyisi. Teşekkür ederim.
Esra85 1 ay sürüyor hafta da 2 gün 2 saat . Ebe isterseniz doguma kadar gelin 1 ay olarak sınirlamak zorunda degilsiniz dedi. Ilk derse katildim. Inanin 2 saatte bile bir çok bilgi edindim. Imkani olan herkes gitmeli . Ücretsiz oluyor . Burda 21. Haftalıktan itibaren aliyorlar . Izmir de degilim kosullar farkli mı bilmiyorum orda.
Smnl Esra85 çok iyi yapmışsınız. Ben çalıştığım icin zamanlar önemli.çok istiyorum kulaktan dolma bilgiler yerine gerçekten beynimize doğru bilgiler yerleşsin ki dogum kolay olsun inşallah
ozgeya Smnl Ben geçen sene gittim,hatta 3-5 ay önce gittiğimde de broşürleri vardı deskte.Ama her zaman olan bir şey değil.Dönemleri oluyor,onları takip etmek gerekiyor gittikçe.
ozgeya Smnl Volkan Emirdar’da doğum yaptım.Harika bir doktor.Hastanede çok çok iyi.Her anlamda memnun kaldık.
Smnl ozgeya sevindim vall. Benim cevremdekiler de kent hastalığı var hala yadırgıyorlar medikalde Doğum yapacak olmamı. Ama doktorumu çok seviyorum. Zekeriya Güner benimki içim çok rahat ediyor onunla
ozgeya Smnl Medicalpark kötü bir hastane değil ki..Kesinlikle aklınızda şüphe kalmasın.Ben hem doğum yaptım hem de doğumdan 6 ay sonra ameliyat oldum. Doktorları da,doğum ekibi de,anestezi ve ameliyat ekibi de on numara.Bir tek şeylerine of dedirtmediler.
R_abia Smnl Medicalparka oluyor ama döneme dönem sorarsınız bu şekilde bilgilendirirler diye düşünüyorum 🤗Bende Medicalparkta doğum yaptım 15 gün önce. Benim Doktorum da Zekeriya Günerdi. Çok memnun kaldım kendisinden. Doğum ekibi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Ama bana öyle denk geldi sanırım çünkü geneli memnun. Eltimde orda doğum yaptı oda memnun kalmıştı. Çok yoğun bir güne denk geldim sanırım 😁