Serifeyldrm Malumunuz üzere sabah hastahane yolunu tuttuk kızlar. Geldiğimiz de cuma 2 cm olan açılmam 6cm olmuştu ve gram sancım yoktu ebeler şaşkın tabii yatışım yapıldı kuzum biraz iri olduğundan doktorumuz salmadı bizi 🙄 bi iki muayene derken doktorumuz sancı için suyumu patlattı. Başlarda herşey iyi hoş bi saate yakın 5 dk bir gelen sancıları güzel karşıladık. Görümcem yanımda güle oynaya sancı karşılıyoruz başıma geliceklerden habersiz taabii 🙄 derken sancım bi anda hiç kesilmeden yükselmeye aynı zamanda kızımın kalbi düzensiz bi hal almaya başladı. Doktor beni nst den çözmüyor Allah ım yatarak agrı beni benden alıyor delirmek üzereyim ağlamalarıma engel olamıyorum ebeler sakinleştiremiyo bi türlü. Derken doktorum geldi bebeği biraz daha zorlarsam sonu iyi olmicak dedi daha 1 saat olmadı şiddetli sancı çekeliki eşiminde onayı ile korktugum başıma geldi spinal sezeryan ile doğuma alındım. Doguma girene kadar ağlamam kesilmedi kızıma ayrı korktum sezeryan korkum bi yandan deli gibi ağrıyla başa çıkmam bi yandan. Allah ım tüm annelere yardım etsin 😞derken anestezi uzmanı benim sakin anımı yakalayıp iğneyi yaptı gram acı hissetmedim iğnede deken 5 dk geçmeden operasyon başlamıştı ama ağlamam hiç bitmedi 🤦🏻♀️ Hemşirelerden biri sürekli soru sordu zateb kütük gibi olmuştum derken bi baskı hissettim ve o ses ❤️Allah ım dileyen herkese taddırsın o duyguyu çok başka etrafımdaki tüm sesler sustu sanki o an 😍saat 14.03 te kızım dünyaya gözünü açtı şükürler olsun ❤️ Şuan koynumda kalbime denk uyuyo ☺️ Çok ağrım oldu hala var ama ona her baktığımda değer geçicek şerife diyorum. Şaka gibi resmen bizde mezun olduk😍 insan hiç bitmicek sanıyo Allah bekleyen herkesinkini kucagına versin inşallah 😘❤️💐
Nurrrrr Serifeyldrm O zaman ilk günaydın ve ilk hayırlı olsun benden gelsin , Sağlıkla sıhhatle huzurlu büyüsün insallah annesi , sizlere hayırlı evlat olsun insallah 🤗😘🌺
Hafiz34 Serifeyldrm suyunun patlatilmasi cok zararlı degilmi yani keske bekleseydjn gelmesini suyunun
Leyla9292 Serifeyldrm evet ben hiç bitmeyecek sanıyorum🙄sağlık la büyüsün darısı bekleyen tüm annelere.
Fatosbdrm Serifeyldrm gözünüz aydın. Sağlıkla büyüsün inşallah 🙏🏻 Birşey merak ediyorum doktor suyumu patlattı demişsiniz bu nasıl yapılıyor acaba acı veren birşey mi 🙄
Serifeyldrm Fatosbdrm yok hiç bi şekilde acımıyor keseye ince bişi dokunduruyor sanırım hissetmiyosun daha sonra su sıZıyor