Yesim_Ikra Anneannem annem ve diğer büyüklerim nara dokunma kaşıkla ye sadece vs.dediler sizce doğru mu? Yani eskilerin bildiği şeyler tabiki vardır annem nara dokunup kardeşim ile benim için sırtına dokunmuş ve ikimizde de Nar izi var şaka gibi ama gerçek 😅 Yoksa sadece bize mi denk geldi🤷♀️🤷♀️
Szeys Yesim_Ikra inşallah doğru değildir çünkü kaç akşamdır nara abanıp elimi yüzümü batırarak yiyorum😂
Kayraruzgar Yesim_Ikra valla ben daha dün temizledim ellerimle üstüme başımada sıçrattım ama bişey olacağını sanmıyorum
minnakmina Yesim_Ikra nara dokunup elini yıkamadan vücuduna sürersen iz yapıyor ben elimle çok yedim sonra yıkadım iz falan yok
Kayraruzgar Szeys vay halimize o zaman bende dün kaşıkla vurarak tanelerine ayırıp yemek isteyince heryerime sıçrattım🙈😃😃
Dlk3 Valla narı çok severim ama gerçekten oluyormuş o yüzden uzak duruyorum yemiyorum dokunmuyorum 😁 bazı şeyler gerçekten oluyor ciğer mesela annem kardeşime küçüçük koltuk altına denemişti doğunca bakmıştı olmuştu Gül mesela koklayınca yüzünde çocuğun Gül şeklinde lekeler oluyormuş ve bir tanıdıkta olmuştu bazı şeyler olabiliyor dikkat etmek gerek başına gelince eyvah para etmez cocugun hayatını etkiler
Anne6161amine Yesim_Ikra narı bilmiyorm ama ablam çilek ve kırmızı güle fazlaca dokunmuştu yigenimin iki kaşının ortasında kırmızı izle dogdu allahtan 6 7 yaşındayken büyüdükçe yok oldu. Bana da cigere elletmediler benmde işime geldi :)