EsraSercan111 Kızlar doğum sancısı nasıl bir şey acaba gece 12 de kahverengi akıntım gelmeye başladı şuan da ara sıra adet sancısı gibi sancı geliyor 20-30 saniye sürüyor karnım sertleşiyor sonra geçiyor 15-20 dk içinde tekrar aynısı oluyo bel ağrımsa var aynı adet olmuşum gibi herşey şuan
Dilara25 EsraSercan111 pozisyon değiştirince ağrı geçiyorsa yalancı sancı da olabilir ama bnce gerçek sancı sizin ki :) kaç haftalık
-Nur- EsraSercan111 canım benim ilk öncelikle gözün aydın. Aynı sancıyı bende yaşıyorum dün gittim acile hatta geri gönderdiler açıklık yok diye . Sende açıklık var mıydı ? Sezeryan olma sebebin açıklığın olmaması mıydıı ?
EsraSercan111 Hilal53 38+3 düm ve doğum sancısıymış gece hastaneye gttim sabah acil sezertanla kavuştum bebeğime
EsraSercan111 Anneyimki evet doğum sancısıymış bebek iri olduğu için sezeryan istiyodm bn dün sabah 8 de sezeryana alındım
EsraSercan111 Dilara25 doğum sancısıymış evet 38-3 düm gece 3 e kdr bekledim geçmedi hastaneye gttm sabah 8 de acil sezeryana alındım
EsraSercan111 Gizemmali71 bnde dün sabah doğum yaptım ama iri bebekti o yüzden sezeryan istedim sabah 8 e kdr sancı çektim snra acil sezeryana alındım aynı gün doğum ypmışız 🙃🙃
Gizemmali71 EsraSercan111 dün akşamüstü 4 de yatisim yapıldı akşam 9 55 de doğum yaptım sancı nedir bilirim iyi dayannissin yinede