Tazeanne0134 Gulzade benimde 10 günüm var çift haneli rakamları görmeye çok şükür 😊 ben 24+4 haftalık hamileyim sen kaç haftalık hamilesin
Dilara_x27 Tazeanne0134 erkek 😍 hiç vakit geçmiyor gibime geliyor hemen kavuşmak istiyorum sabrım gelmiyor sende de öylemi?😍🙈
Tazeanne0134 Dilara_x27 benimki de erkek ay zaman geçiyor ama bende bi an önce kucağıma almak istiyorum o konuda bende sabırsızlanıyorum 🧿🤰🏻 Gulzade Amin canım inşallah ❤
07052019 Gulzade ilk kalp atışını duymak için gittiğimde doktor dalga geçmişti. Heh tam yılbaşına geliyor, otur evde doğur tek başına doktor moktor bulamazsın diye 😂😂
Prens12_annesi Gulzade benimde son 68 günüm çok heycanlıyım ya hayırlısıyla kurtarsın hepimizi rabbim🤲🤲
Gulzade Xbebek123 bi gunde bitti bilee 😊 bi bakmışsın kucagimizda bebeklerimiz😍😍 Allahm hayırlısıyla gelsinlee❤❤
Gulzade Xbebek123 bi gunde bitti bilee 😊 bi bakmışsın kucagimizda bebeklerimiz😍😍 Allahm hayırlısıyla gelsinleer❤❤
Gulzade Xbebek123 bi gunde bitti bilee 😊 bi bakmışsın kucagimizda bebeklerimiz😍😍 Allahm hayırlısıyla gelsinleer❤❤