Ozgemlym Lalemm86 32 haftada olması gereken kilo 1700 1900 bu civarların normal oldugunu söyledi doktorum insanları bu şekilde panik yapmayın lütfen forumda herkes bebek kilosuna takmış durumda herkesin bebegi obez zaten maşşallah 5 kilo doğurmak sağlıklı anlamına gelmiyor ama anlamıyoruz bunu bir türlü
Rbysf 34 haftalikken 2.650ydi ama 1 hafta onden gidiyo mus 36 haftaligiz suan haftaya kontrolümüz var
Busraoz Cigdemjoyceobinajulu İyi haftasıyla uyumlu az kesinlikle değil ama. Bana da boyu kısa geldi 44 cmmiş bizim oğlan
ylzzz Ebru_123 dr bebeğin geri falan değil karnı küçük önemli değil hiç bi anormallik yok dedi geri kalanlar haftasıyla uyumlu 😊
Ebru_123 ylzzz banada 3 hafta karnı geriden geliyor dedi. Perinatoloji doktoruna gittik hayır yanlış hesaplamış dedi. Belki seninde yanlış hesaplamadır canım. Saglıkla doğsunlar
Syst33 Cigdemmmm canım bende bugün gittim 26+4 912 gram dedi normal mi dedi seninkine fazla mı az mı nasıl benimkine bşy demedi de
Cigdemjoyceobinajulu Syst33 bana normal dedı ama 1 ayda 550 gr almıs cok az bence benım ki 1 ayda aldıgı kılo
Cigdemmmm Syst33 canim ben 27+0da gittim 1250gram olmus doktora sordum da normal dedi birkac gun onden gidiyor sanirim ondan.
Nursan Lalemm86 inşallah normaldir 🤷🏻♀️Doktor kilosunu boyunu söyledi iyi mi kötü mü diye bir şey demedi
Lalemm86 Blackcloud 26 iken bana 1 kilo dedi diğer muayenede sorun düşükmü diye doktor bebek gelişim tablosu var ordan bana kilo eğrisini gösteriyor uyumlu gidiyo dedi haftasıyla bi Onuda sorun
Gamzeliim38 SedaA25 Evet ikiz oldukları için gelişimleri 1 hafta geride canım Bide ciğer geliştirici iğne yapıldı ondan sonra 1 hafta gerilediler yavaşladı kilo alımları Dr normal tek yumurta ikizlerinde beklediğimiz birşey dedi 🤗
Ebru_123 Cigdemjoyceobinajulu son ayda 550 alsa az ama başlarda kaç.kilo almasını bekliyorsun ki. Her ay bebek 1 kilo alsa 9 kilo olarak doğar
ylzzz Ebru_123 bugün muayene oldum evet fark açılmış hatta dr um benim kuzenim hiç önemli değil sen onlara takılma daha önemli şeyler var gayet iyi haftasıyla uyumlu karnı o kadar önemli değil gelişir deyip yolladı 😃
Cigdemjoyceobinajulu Ebru_123 evet doğru ama 1 buçuk ay kaldı doguma zaman. Yok. Daha Ne zaman alcak ki kilo Hangi bası