Meleksadiii ylzzz canım ben yanlış yazmışım 29 haftallıkken gitmiştim 31 haftalık şuan bugun kontrele gittim 1730 gram cıktı
Semaaonursnmz Bahar4730 canım önde olduğuna emin misin ben en son 29+3 de gitmiştim 1580 demişti doktor bana tam sınırda biraz daha dikkat et dedi
Kdrkdr Bana da 28 de 1100 dedi. Peki kızlar beslenmede nelere önem veriyorsunuz. Ben çok iştahsızım yiyemiyorumm😪😪
Bahar4730 Semaaonursnmz doktorum dedi onun yalancısıyım 😁 beni mi poh poh ladı ama pohpohlıcak bi adamda değil sonra bi iki arkadaşımla görüştüm onlardan daha tombikti neyse ben zaten Tombik sevmem 😁
[silindi] Mucizesinibekleyenanne bebeğinizin kilosu tabiki iyi, ben 28 de 1250 gram idi. Şimdi 30 haftamda gittim 1450 dedi ve ekledi haftasına göre fazla dedi çünkü benim şekerim var. O yüzden kilolu bebek hevesiniz olmasın yavrum doktor iyi diyorsa iyidir o.
Karamelek- [silindi] benim 30 hafta 1700 çıktı doktorum iyi dedi fazla demedi yani sana neden öyle dediki acaba
Semaaonursnmz Bahar4730 anladım kuzum belki korkutmamak için dememiştir bakalım bi dahaki gidişinde ne kadar olacak yok tombul olmasınlar bunun çıkışıda var 😁
ZAsk Bahar4730 Öyle düşünmeyin. Birazda kalıtsal. İlk oğlumda iri bebekti. Eşim ve ailesi yapı olarak iri biraz babasına çekmiş benim bebişler.
[silindi] Karamelek- bende anlamadım ki😪 28. Haftada 1250 ölçen doktor gayet uyumlu demişti, e buradaki kilolara bakıyorum da benim 30. haftada 1450 nin neresi çok😪