Crn321 canım sabır et şükür et dua et yazdıklarımı oku bi bende çok zor geçirdim 9 ay yat yat vakitli gece r onuda geçtim Sezaryana benim bebeğin ölme ihtimali kanamadan rahim alinmanihtimali dahi vardı ben önce bebeği kurtarın gerekirse demistim ve hep şey diyorum allahım bugününe çok şükür yeterki evladını sağ saglim kucağına alabileyim düşünsene sezaryan oluyorsun 9 ay yaşadıkların birde bebeği kaybettiğini? Bak bunlara dayaniliyorda o acıya dayanılmaz ben diyordum ki evladmi sağ saglim alayımda ölene kadar bu ağrıları kusmaları cekeyim gerekirse oğlum hala hiç uyumayan bir bebek 11 aydır yine gezemiyorum çünkü çok huysuz hemen herşeyden sıkılır ama herşeye değiyor rabbim öyle guc veriyor ki Allahima sığın bol bol dua et az kalmis zor biliyorum çok zor insan bedenen ruhen çok yıpranıyor allahım yardımcın olsun sabır şifa versin hepsi geçecek canım hepsi ve sen kucağına alınca bin kez olsa bin kez çekerim aynı şeyleri diceksin o kadar güzel bir duygu yeterki vaktinde saatinde sağ saglim gelsinler 🙋♀️❤