Hnfth Kızlar benm gbi ne alacağını şaşıranlar, yazın doğacak onu alma bunu alma diye etrafında çok bilmişler var mı siizinde hazırlık yaptınız mııı nasıl gidiyor hamilelikk😍😍❤
Selhan Hnfth o bilmişlere kulak asmıyoruz heehee diyip geçiyoruz bildimizi okuyoruz😂mantıken yani😂😂haziran sonu bizimde eylüle kadar 0.3ay yarim bacak yarim kol zibin aldim attan düğmeli çok rahat ediyolar gorunceminde hazirana denk gelmişti ordan biliyorum bayagi da kullanışlı bezlerken falan pratik o ilk 20gun falan tulum giydirmisti 2takim şapka eldiven tulum takım aldim 2 takım hastane cikisi aldim zibina yüklendim açıkçası çorap herdaim giyiyo onada asıldım 2penye battaniye 1penye kundak şimdi 6aylik falan görüncede alıyorum almanın sonu yok ama yani😂😂
kayserii_38 Hnfth Bizde haziran sonu temmuz basi bekliyoruz ama sanirim ben alisveriste geri kalmisim daha erken diye hicbisey alinmadi bi an önce benmde baslamam lazim 😊😄
Seymawural Benımde hazıran sonu temmuz basıı kızımız olcak ınan ufak tek annem aldıı 2 tane hastane cıkısı ben uzun kollu aldım cıtcıtlı badıler cok ıstıorum kople almayı akısverıs yapmayı hepsı cok mınnak cok seker ama daha erkn dıom
Hnfth Seymawural bende hastane çıkışı aldı annem bitane 10lu bide kayınvalidem alıcak 10lu bende iki üç takım pijaama beşli takım 6çorap bide yarım kollu çıtçıtlı 4 tane 2tanede askılı aldım çok alma diyorlar çabuk büyür diye ama görünce dayanamıyorum ilk gebeliğim çok bilmiyorumda 🤭🤔🤔
Asrinbaby Seymawural çok mu erken 😂 bende öyle diyodum da bence karnın büyüdükçe gezmesi zor olacak. Ben temmuz 15 ve başladım ufak tefek şeylere anca alınır. O kadar çok şey var ki 😁
Seymawural 0-3 ay az almaz lazım cabuk buyuycek yaz dıede yıne uzun koluu bısıler almakta fayda var usutmesın yavrularımız temel ıhtıyaclarıı cok lazım olan besık bı dolap lazım sonra bakım setı banyo setı besık ıcı nevresımı şiltrsi yatagı carsafı yastıgı bıboren emzık inan cok yazan var bn elıye elıye sagalm bı kıste hazırlıyıp bır ay sonra alırım mayısa hazır bıtmıs olur hazıranda bakalım sonumu basımı dogumu beklerız ekstra beyendıkkerım 0-6 sonrakı seylerden alabılırım bıde bısuru yelegıı olduu cok getırende oluoo bnce doguncada devam edebılırız ozmanda necol kazım oluo goruruz benımde ılk merak edıorum hep
Hnfth Seymawural hem hediye çok geliyor hem 0-3 ay aldıktan sonra çocuğun gelişimine göre 3 aylıktan sonra gider alırız mağazalar kaçmıyor ya 😂😂🤔🤔
Seymawural Valla kacmımkendıne bakıosun alıtken hatta bazen gerekmyok dıosun ama onlar ıcın ıllakıı herşey oluoo Allah saglık versın hersey olur alınır ınsallh
Aydaozk Merhaba bayanlar bizde haziran sonu temmuz başı bekliyoruz oğlusumu Bende yaz bebeği diye kisa kollu zibinlar aldık annemde kendi evinde bohca yapiyo babaannemiz biraz hevessiz anca alma diyor. Bebek arabamizi aldik iste markette ev alisverisinde islak mendil atiyoruz kenara 🙂
Hnfth Aydaozk babanneler niye böyle acaba ilk torunları bide annem benden heyecanlı çoğu şeyini o aldı o yapıyor zaten pikesini battaniyesini çarşafını cibinliğini beşiğini bile o aldı 😍😍😍😍canım annem 😍😂
Akin59 Aydaozk bebek arabası ve bebek odasını bende almadım daha sen hangi marka aldim canim bebek arabasını bende kararsizim
Akin59 Aydaozk canim islak mendiller zararlı e bebekte pamuk lar var suda ıslatıp siliyorsun çok guzel bende gorumcemden gördüm çok guzel bisey hem uygun fiyatı onlardan al
Akin59 Sanırım.ben kıyafet olayını abartmisim 6 cift ayakkabisi var 6 ad önlük 4 ad pijama takımı 8 ad normal takım 4 ad battaniye 2 ad nevresim takımı 3 ad tulum😂 25 çift çorap daha bir suru aklima gelmeyen şey 😂 ilk bebek heyecanı insan dayanamıyor gorunce
Hnfth Akin59 canm sen uzun süre çorap alma 😂😂 bayaaağı abartmışsın 😂😂 benm nevresim takımım pike takımım beşiğimde hazır ama kıyafetlerde çok kararsızım işte her çıktığımda bikaç parça alıyorum emzik ve biberon konusunda kararsızım biraz
Akin59 Hnfth coraplarda ayakları çabuk büyüyor diye 0.3 ay arası 3.6 ay arası 6.9 ay arası değişiyor bir sene çorap almam😁
mom2be Ne görsem alır moddayım ben de, bir sürü kıyafeti oldu şimdiden, odasını da aldık, bi bebek arabamız kaldı neredeyse o konuda da hala kararsızız 🤔🤔🤔
Akin59 Hnfth Hnfth babaanneler oyle oluyor benim.annemde meraklı anne olunca kendi annemin değerinde daha cok anladim
Aydaozk Hnfth Aynen canım benim annem de o sekilde ne görse aliyo kadın Ama babaanesi birde tek çocuğu ilk torunu almayin annem halam örgü örüyo örmeyin doğsun çula da sarariz diyo 🙂 Hiç dinlemiyoruz valla annemle biz
Hnfth Akin59 hahaha aynen alma ben 6tane aldım yeter fazla bile 😂😂 ama eldiven yerine çorap giydirin ellerine diyorlar biraz daha alabilirim 😂😂
Aydaozk Akin59 beneto aldım canım arabasi bide araba koltuğu set seklinde besik olarak kademeli oyun parki düsünüyorum ama daha emin değilim🙂