Mutlulu Furkanrukye geçen görümcemde bana diyo zayıf doğmasa bari ulan napayım karnımı açıp yemek mi vereyim dedim . Güzelce yemek yiyorum bebeğin kilosunu siz kafanıza takmayın dedim çocuğun kilosu gayet normal yani benden de küçük he koca karı gibi yapıyo kendini delirtiyo beni
Birkucukumut Furkanrukye hay senın kardesınede gelınınede dıyecen olmayacak sımdı allahım ya bu ne böyle o sevmemıs ama belkı ben sevicem toparlama işi doktora mı bakıyor mus insanın kendıne mı bakıyormus kendıne derken bunyesıne fılan ayrıca sen sezeryan mı istiyosun amalıyat ne alaka
Birkucukumut Serifecelik esiniz ailesi için sizinle arasını bozsaydı ne yapardınız... Benım esım oyle ha sonra pısman oluyor belkı hatasını anlıyır ama ben kırılıp dokuluyorum agzından yınede ozur dılerım sen haklısın ama o benım annem dıyemıyor sadece anneme saygısızlık yapma dıyor ya su lafta ne var telefonla yatmayın dedı esımde tamam dedı bende tamam dedım telefonu elıme aldım birde esıme alarmı ben kuruyorum sarja odaya takıyırum telefonu tamam dedın ama elınde telefon dedı bende ne var kı sarja takıcam dedım bebek dogacak sole olucak ta bole olucakra bır suru tatana yaptı bende de sarteller attı yavasca oturdugım yerden kalktım herkes alıyor anne ne olacak kı dedım esımın yedıgı meyve tepsısını aldım mutfaga goturucem karısanda suc zaten dedı bende dılımle dısımın arasında karısma ozmn dedım esım duydu mu duymadı mı bılmıyorum o gece yatınca esımle gırdık birbirimize neymıs ben annesıne ne derse he dıyecekmsım dıyoeum kı bak tamam dedım ama hala devam ettı olsun dıyo sesdenmıcen dıo 😒 bende olur embesılım ya ben dedım ezmeye mı calısıyonuz ne bu dedım neymıs o benım ailem ne derse he dıyomus uymayan seylere bıle halbukı ailemde bana sureklı kızım esını zorda kpyma sole etme bole etme dıye ögut verır haklıda olsam sırf evligim yurusun dıye haksızsın derler yanı onu savunurlar gecen gun gıttık annem yemek yapmıs yermı dedı normalde yemez yanı olsada yesem demez bende ne buluyosa yesın nıye strese gıroyon bosver dedım annemde o sunu yesın biz yerız bunu dedı baska bi yemek cıkardı ortaya onun annesı hayatta yapmaz bana ama işte benım ailem esıme daha nasıl davranacak bilmiyorum ve kaynanam herseye karısayım istiyo hersey benım etrafımda donsun benım istedıgım gıbı olsun dıyo 😒😒 ama oyle bı dunya yok
Serifecelik Birkucukumut ailesi için Bn ewliligimin ikinci haftası eşimden 2 tokat yedim sert bir şekilde ve haksız yere annesi öğretiyordu üzerime gnderiyordu. Bu her hafta rutin haline gelicekken direk babami aradım Bn dayak yemek için ewlenmedim bana zulüm ediyorlar dedim gecenin körü ewden kovdular beni aileme gittiğim için abim nişanlandı uzak yerde dnduklei için gttim diye izinli günümde kovdular eşimle Bn nikah günü 1 saat kiyildiktan snra boşanmaya gttim Bn ailesi cok büyük entrikalar kurmuşlar bana nikah kiyiliyo biz istemiyrz demişler bnm için... Öyle böyle yine onların oradaki ewe gttim gtmeden esimden büyük yemin sözü aldım en ufak sebepten büyüyen tartışmada Bn drmm orda diye oda tmm dedi ama 3 buçuk ay bana Asır gibi gldi... Elhamdülillah dualar almışım ki Rabbım beni uzak etti.. Eşim ona rağmen gldi He eşim 1 ay duralım kapımızı kpatip ew bulunca çıkarız dedi Bn gdyrm dedim hazr frsat bu frsat bnm için dedim yüzüne açık acik öyle böyle kurtuldum... Yemin ederim ki yanımda olsa güneşlik perdeyi açtığımi grsun hmn indirdi aşağı... Bizim zorumuza giden esimizin annemin sözünü dinle demesi deil ki biz kndi ailemizden görmediğimizi karşı taraftan görünce ve saygıyı edebi ve Allah korkusunu hissedince o yüzden susuyrz yoksa inan hepimizin aklı yerinde ağzımızda var elhamdülillah onlar sadece maddi açıdan zora düşmemek için kndilerine yakın ediyorlar... Yoksa kndileri bizden daha iyi biliyolar ailelerini... Bswer dua et... Allahim da eşine hidayet versin inş 🤲
Serifecelik Birkucukumut ailesi için bnmle arası bozuldu bile 3 ay eşimle kardeş gibi yaşadım ewimde... Ailesinden her türlü pisliği grdum millete bosandrmk istyrz deyip yymislardi karı kız mesajları tele Facebook a... Bnde her fırsatta psikiyatriye gttim doktoruma bilerek ilaç kullandım ve birazda kndim kndimi yola gtrdim eşim ne derse bilerek boswerrrrrr deyip durdum oda bnden bunu hytta bklmezkn ağlattım onu... Öyle böyle ailemin desteğiyle atlattım bin şükür 🙏🏻 şimdi ne giderim ne gelin derim ewime... Guvenmiyrm eşime bile dedim... Millete yaydilaesa muska falan yaparlar Bn guvenmiyrm diye bizi kovdular günden snra hocaya gtmisler bitane kaynim var o dedi dunya ahiret abim olsun Bi onu ewime koyarım... O söyledi oylelikle eşim susyr yoksa şimdite anası baş köşede uyuyordu Bn hizmet ediyo olucjtum🤲 Allaha yakın bana uzak olsunlr yeter
Birkucukumut Serifecelik edıyorum canım bol bol dua edıyorum insllah gecıcek bu gunler biliyorum ama ben zorlanıyorum artık dogum parasını kaynanam verıcek mıs ama ben istemedigimi esime soyledım kac defa ilerde bişi olucak cat yuzumuze vurucak 😔 ben yaptımda ben ettımde dıye ben esıme dedım kı bilezıklerımle araba aldık son bir bileziğim kaldı bak al bunu gotur dpgum için olanı alalım gerısını kaldıralım paranın dedım annem bendd var parayı dusunmeyın dedı dedı ben her defasında dedım esıme ikerde nişi derse ben bileziğimi bayılacaktım sen herkesten habersız iş yapmıssın derım doye dusunuyırum ama esimle gene aram bozulur aman ne bıleyım
aslimutlu1 1meleek bazen sert cıkısınca anlıyorlar . Kaynanmın kız kardesi falan , cok bayılırlar bebeklere şap şup öperler simdiden konuşuyorum öpemezsiniz öyle diye . İnsan içinide sokamam ben diyorum . Söyleniyorlar ama yaparım biliyolar 😁
Real aslimutlu1 bebek olsun şuan konuşulan dert yanilan şeyler hiç gelecek.okadar cahil arsız insanlar varki neler neler yapıyorlar.
aslimutlu1 Real 😒 şimdiden söylüyorum dokundurtmam diye . Zaten kış bebegi ortalık hastalık kaynıcak . Bide gelip sap şup öpme olayı bilemiyorum yani , kalp kırarım . Kaynanama faln söylüyorum kalbinizi kırarım diye . Allahtan uzak oturuyorum kafam rahat
Real aslimutlu1 ozaman cesaret edemezler .malesef genelde yeni anneler aman o kırılmasın aman bu darilmasin diye pasif kalıyor.
Eceyavuz Furkanrukye kaynanan senin morali ni bozmaya çalışırken sen niye susuyorsun ? Iki ters cevap versen sana daha bu şekilde yaklaşamaz
kitapkurdu Ah ah benimki de öyle. İlk hamileliğimde ama kuzum dikkat et düşürürsen ikinci zor olur diye diye ben çocuğumu kaybettim. İkinci hamileliğimi öğrendiğinden beri yok hastaneye sık gitmeyin. Hergün arayıp dikkatli ol öyle yapma böyle yapma hastaneye gidince şöyle yap. Doktorunu değiştirdin mi. En son eşimle tartıştım bu konu yüzünden. Dua ederken bile oğlumun yüzünü güldürdün Allahım tekrar üzülmesin diye dua ediyor. Sanki çocuk bi onun ve ben beceriksizim. Doğumuma da gelecekmiş bakalım neler olacak