Sedaaruya Selam kızlar , ağdayi bu hafta yaptirmak gerekir dimi ? Her an dogum olabilir 36 dan sonra. Fikir verir misiniz, ?siz ne yapacaksiniz.ayrica isimler belliyse paylasabilirmisiniz 😊
Osse Sedaaruya ya ben ağda yapsam bile hemen çıkıyor bacaklarım kollarım hemencecik çıkıyor sinir krizi geçiriyorum hamile olunca böyle olmaya başladı hormonlardan mı acaba
Zuzu Sedaaruya ben de 36 dayım pzt günü gidicem kısmet olursa.Ağrılar başladı sağımız solumuz belli olmaz.Kıllı kıllı girmek istemiyorum doğuma 😂
Yasmin01 Sedaaruya 36+2yiz yarın kuaföre gitmeyi düşünüyorum ama işte kuaförden bile utanırken şu durumda normal doğum nasıl olacak bilmiyorum 🤦🏼♀️Zeynep duru olacak ismimiz ama hala kararsızlık var😍
Bnhr Sedaaruya bende 36 da yaptırdım belki 37-38 de doğururum nolur nolmaz diye ama 38e girdik hala tık yok.. hafta sonu tekrar gideceğim kuaför kısada olsa gel demişti .. kızım olucak Nehir ismide ☺
MustafaAsdemirAsdemir Ben 34 üm senin haftanı bekliycem fazlada bekleme bence her an olabilir biz adını meryem koycaz
TubaMustafaDurmaz Bende de tam tersi oldu kıllar çıkmıyor şuan 32 haftanın içerisiydeyim yeni ağda yaptım sanırım 37. Haftada bir daha yaparım ve inş sonrasında doğumu beklerim bir daha da yapamam galiba
Osse Zuzu kadınların çilesi çok bu kıl olayı en müzdarip olduğum konu Doğumdan sonra lazer düşünüyorum 🤣
Sedaaruya Zuzu kesinlikle katiliyorum Uzun zamandir agda yaptirmama rsgmen suan ondna bole korkuyorum.nasil dogurcaz bilmem 😅 allah yardimcimiz olsun
Rabia88 CiaoBella Zuzu Bende 36 ya girecegim ama bebeğin hareketleri azaldı sanki sadece bazı yerlerde sertlik hissediyorum normalde de dalgalanma şeklindeydi bı de bakınca dalgalanma görüyorum ama çok hissetmiyorum sizde de oldu mu böyle
Sedaaruya Osse mantikli. Benimde ilk gebeligim.hormonlarj etkiler diye dusundugumden dogum sonraso bende istiyorum lazer😃
DefneDuru Benim ablam g.uzmanı olmasına rağmen ağda yaptiramiyorum çok canim yanıyor 🙁 bu zamana kadar hep jilet kullandım malesef nenyapicam hiç bilmiyorum
Sedaaruya DefneDuru goremiyosunki bide. E baskasinada jilet nasil yaptircan. Zor kuzum isin. Tuy dokucu de kimyasal zararli olabilir. Aa bak hamam otu diye bosey var eczanede. Tuy dokucu kremin dogal hali.kimyasal maddesiz.otun tozu.isine yarar belki.
Sedaaruya Yasmin01 aynen katiliyorum 😅 sagsal doguralim bitsin gitsin insallah. Pedikur hic yaptirmamistm .hazir gitmisken herseyi yaptiraym diyorum brnde.sahsen ayagima ulasmak ta cok zor 😂
Songul Bende yarin yaptiracam 37 haftalik olacaz pazartesi gunu melegimizin ismi ZÜMRA olacak insallah 👼
Sedaaruya Bnhr hadi yaa. 😃bende bidaha bidaha yaptirmak istemiyorm.ama belli de olmaz geledebilir. Bu hafta icinde bende yaptiracagim. Sadece bildigim son haftalarda onermiyorlar agdayi.arastir istersen bi kuzum
123w123w Sedaaruya bende 36 haftalık oldum bugün bakalm hangimiz daha önce doğum yapacağız bizimde kızımız olcak eyşan ismide 🤗
Sedaaruya 123w123w masallah canimm 😊 vallaha ben 38 de falan gelsin istiyorumda prensesler ne dusunur bilemiyorum 😆 40 i beklemek gercekten zor , vucududa zorluyor.
Duru Ben lazer yaptirdim rahattim ama hamilelikte cikti biraz lazer yaptirip benim durumumda olanlar temizligi nasil yapabiliriz cok az ama gene de temizlik gerekli agda yapamiyoruz malesef
alewer06 Sedaaruya Ağda yapacaksan bir gafta falan daha bekle bence 4 hafta var birdaha yaptırmak zorunda kalırsın şimdi yaparsan yine de sen bilirsin
Sedaaruya alewer06 kadin olmak bu kadar zor olmamaliydi 😅 bebislerimizde saglikli , bizler gibi guclu olarak dunyaya gelirler insallah 💗 biraz panik oldum ben canim.bu hafta randevum var. Randevudan cikinca yaptiaym diyorum.heran gelme ihtimalleri panik yaptiriyor bana