Deletedmom124 Dilanozbeyuce normal canım normal iki üç gün geçmedi benim şişmişti çok ağrımıştı lifle sabunla banyoda ovdum yumuşasın diye
Nihalcakmak58 Dilanozbeyuce canim kimisinde agri olmazmis kimisinde olurmus seninkide normaldir agrisi ..bana ebe agrin sislik olursa kolonyayla ov yada soguk kompres yap demisti olmadi ama sukur ..
ballicoreklerim Dilanozbeyuce buz koyun üzerine hemşire öyle söylemişti ilk tozda hiç agrım olmadı ikincisinde de buz koyacağım inşşşalah yine olmaz🙏
Gkhnm97 Dilanozbeyuce bnde yaptiricam canm da korkyrm ya cokmu can yakiyo 😔 kacinci haftanda yaptirdin canm sen
Turkan123 Aşıdan sonra duş alırsanız o zaman çok ağrı yaparmış ben asi olduktan sonra 3 gün duş almadım çok şükür agrım hiç olmadı
Nis 20 ve 28. Haftamda yaptrdım ilk asımda iki gün bildigin oturdum agladım yani o kol ordan kppsun daha iy dedim ama ikinci ası öyle olmuyor daha agrısız geciyo
Aynurnaz benimde ilk aşı çok agir geçti 3 4 gün sürdü resmen buz koyun suya sakin degdirmeyin geçiyor bi kaç gune 2.asi ağrısız geçti 1.çok ağır çok korkmuştum ama ağrı sizi olmadı hafif ateş oldu u parol icebilirisn ben uyumadan önce icmistim bayağı rahatlamıştı ateşide kesmişti
360604 Dilanozbeyuce ben 23. Haftamdayım henüz yaptırmadım burada misafirim sağlık ocağına gitsem yaparlar mı geç kalmadım değil mi