Umm_imara61 Merhaba kızlar 😘Ne diycem benim kuyruk sokumumda yamulma vardı cıkıkcıya gittim fakat hamile olduğumu öğrendim bıraktım suan 22 haftalık hamileyim ve çok ağrıyor önceden de ağrıyordu kadın Doğum doktoruma bahsetmedim ama insanlar diyor normal Doğumda sakat kalırsın yada normal Doğum yaptırmaz doktorun vb şeyler bende normal Doğum çok istiyorum ve doktoruma bahsetmedim sizce ne yapmalıyım bir şey olur mu
Deletedmom124 Umm_imara61 doktorunuza belirtin allh korusun birler olursa normal yapacaksınız diye sağlığınızdan olmayın bebeğinize kim bakacak sonra bel bu yani şakaya gelmez
Mrvgk Umm_imara61 çok da acil değilmiş yaklaşık bi 16 haftanız var 😀 biz bunu bi düşünelim çok mühim mevzuu sonuçta 😛
Tamam Umm_imara61 böyle bir şeyi doktor yerine bize soruyorsunuz 👏🏻 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🤯 Sakat kalsanız kime ne ki?Allah aşkına riske girilecek bir durum mu?
Mrvgk Umm_imara61 sen yine de stres yapma☺️ Son haftanda doktor seni muayene edip söyler normal olup olmayacağını 😉
Umm_imara61 Tamam yaşayan olup olmadığını merak ettim elbette buradaki cevaplarla yola çıkmam doktorumuda bilgilendireceğim teşekkürler