Hikayem3 Songul1107 Bende o haftamda ogrendim karindan goremedi pozisyon vermedi vajinal bakarak cinsiyet soyledi erkek dedi kesindir diye ekledi suan 19 haftalik oldum gitmedim tekrar
Rabiatalan Songul1107 12 haftamda öğrendim. Değişmedi☺️Suan 26 haftamdayım. İki oğlum vardı. Kızım olacak🌹
Syma95 Songul1107 arkadaslar 13 de ogrenenler var hepte ozelde mi soyluyorlar ? Devlette kacinca haftada soyluyor?
Songul1107 Melos58 Aaa ne çıktı benimde iki gün sonra kontrolüm var çok heyecanlıyım belli olur inşallah
Kircicegi-34 Songul1107 erkek dedi canim simdi 19.haftama gircem muayene zamani geldi bakalim cumartesi netlesir %90 dedi
Melos58 Songul1107 13 haftalıkken doktor %90 kiz dedi dün perinatolojide bakıldı kiz değişmedi yani ikinci prensesim geliyor allahin izniyle 🤗
Kircicegi-34 Songul1107 muayeneden geldim canim netlesti oglum olacakmış seninde hayırlısı olur insallah
Kircicegi-34 Songul1107 muayeneden geldim canim netlesti oglum olacakmış seninde hayırlısı olur insallah
Songul1107 Rabiatalan Bana da kız gibi duruyor dedi tam belli değil dedi değişir mi sizce 14 haftada kız dedi
Hikayem3 Dilarahayal 14. Haftamdaydim doktorum karindan gostermiyor hicbi turlu istersen vajinal bakarim goruruz cinsiyeti dedi bende merak ettim tamam dedim ve gorduk erkek dedi kesindir bile dedi
Hikayem1 13 te gittim öğrenemediiim göstermedi şimdi 14 oldum yine öğrenemem diye tam 15 te gidicem yine öğrenemezsem 16 da kontrol hakkımı kullanıcamm sabırsızlanıyoruuumm💓