FurkanZeynepKarada 19+2gunluk hamileyim bugün idrar yolunda ynma var cok Fazla ne yapmam lazım kızlar
Sydtrn FurkanZeynepKarada bol su için eğer gecmezse doktorunuza başvurun çünkü bende de vardı geçmedi ilaç verdi bı gunluk
Yusufaras FurkanZeynepKarada canim bol bol su ic ama su çözüm değil yinede doktor suyu katılan bir toz veriyor gece yatarken bir bardağa koyuyorsun onu sonra ev yapiyorsun onu iciyorsun daha vc girmemen lazim o yuzden ihmal etme mantar yapar o zaman fitil veya antibiyotik veriyor hemen doktoruna de veya saglik ocagina git onlarda yardimci oluyor
Busranrunal FurkanZeynepKarada bende de vardı 15 haftalık hamileyim gittim dr a antibiyotik verdi enfeksiyon varmis
FurkanZeynepKarada Sydtrn teşekkür ederim ay su içtikçe migdem bulandı yemin ederim ne fena bende yarım buscopan icim desimin daha da bulandırdi
Sydtrn FurkanZeynepKarada nolursa olsun için valla ben çok yararını gördüm beni oo geçirdi günde 3 litre içiyorum
Mirayyldz FurkanZeynepKarada canm bnmde oyleydi doktoruna syle fitil werio icnde 3 tne war 3 qün ust uste kullndm qecti
FurkanZeynepKarada Mirayyldz tamam kızlar cok teşekkür ederim bakayim bugün çok i artacak mi olmadı yarın sabah tan arayayım dr
FurkanZeynepKarada Kan gelmedi daha yeni basladi galiba üşüttüm afedersiniz tuvaletim var gibi ama rahimde baskı var tuhaf bende yarım buscopan içtim bekliyorum ay insallah artmaz en korktuğun şey zaten bulantılarım eni geçti tam nefes aldım Derken 😭😭😭
FurkanZeynepKarada Oy oy en korktuğum şey basıma geldi insallah olmadı akşam gideceğim dr a bakalim yanma artarsa dayanamam zaten akıntım cok fazla idi günde iki defa ic çamaşırı değiştiriyorum