Denizincani Hzlhakko tsk ederim kuzum hepimizin ewladi sag Salim gelsin insallahh benim daha cok war 😏 onlemimi aldim gerisinj takdiri ilahiye biraktim 🤲
Zuhal_19 Hzlhakko aynen cNim dikkat edelim Allahın izniyle evlatlarımızı sağlıkla kucağımiza alırız inşallah
Umranelif Hzlhakko çok şükür açış falan yok progeston ilacı verdiler bana düşük şeyini önlemek için bilmiyorum ya bundada vardır bi hayır napalim daha 😏
Hzlhakko Umranelif bende 2 aydan fazla kullandım fitili 23 haftada bıraktım gerçekten kanama alanım yok oldu toparladım şimdi başka sıkıntı tabi ama bunlarda geçecek inşallah 🙏
Meltemkskn Hzlhakko canım dediklerini yaşıyorum ama doktora gidiyorum idrar testi tek yapılıyor onun dışında bişey yok bide seni Altan muayene ettiler mi bunun için
Hzlhakko Meltemkskn evet açılma var mı diye erken doğum riski oluşturuyor çünkü kaç haftalıksın canım
Hzlhakko Mutire yatıyorum kuzum evde halsizim çok sırtım müthiş tutuluyor sen nasılsın bitti mi işlerin şu dün ki Demet olayında ne üzüldüm inşallah doğru değildir haber ❤️🙏
Mutire Hzlhakko bitti sayılır kuzum işlerim ya şükürler olsun çoğu bitti. Aah demetin o haberi benim de icimi parçaladı dünden beri başımın ağrısı gecmiyor inan Canım sırtın yatmaktan mi tutuluyor krem vs isteseydin keşke 😔 ağrı çekme
Kubuuu1 Hzlhakko bende de iki gündür karın ağrısı ve alt kısımda batma var kemiğimde sankı ağrı var bugün de idrar kültürü verdim doktorum istemişti sadece bu şikayetlerim var ama olabilir mi acaba😣 doktoruma yazayım en iyisi
Hzlhakko Kubuuu1 olabilir iyi ki gitmişsin erken önlem alınır iyi bir tedaviyle inşallah ama ihmal etme yazışmayı sabitlesinler herkes görsün istedim ama kimse umursamadı kendileri bilgilendirme yapsa iyiydi ama yapanda yok kimsenin canı yanmasın 😭
ezoterik Ya bi de grip var gündem sanirim bu ara grip salgini var 5 gundur mahvoldum 2 gündür ise gidemiyorum hala da yatiyorum mahvoldum ya☹️Ben de Demet arkadasimizin olayina çok üzüldüm uyuyamadim bile doğru düzgün ins.dogru değildir 😢
Hzlhakko ezoterik inşallah doğru değildir iyi haberlerini alırız 🙏 doktora gittin mi peki ihmal etme tehlikeli olabiliyor maalesef 😣😣