Gozdearslaner 13 kılo aldım doktor kısıtla yemelerını aksam 10 dan sonra bısey yeme dedı ama benım gecelerı içim kazınıyo duramıyorum ılle kalkıp bıseyler yıyorum sızde de boylemı durumlar 😟
lawyermom1 Gozdearslaner ben çocukluğumdan beri asla gece yemek yemezdim hiç içimin kazındığını bilmezdim ama şimdi tam bir oburiksim 😊 hemen acıkıyorum sanırım herkes böyle ama yinede dikkat etmeye çalışıyorum bebeğin sağlığı için dikkat etmek lazım kiloyu çok tembihliyorlar çünkü
AlyaSu Gozdearslaner doğuma 10 kilo fazlalıkla girmiştim ama bebeğim 2790 ölçüldü doğunca keşke herşeyden yeseydim dedim o an kilolar gidiyor sıkıntı etme canım ama yinede doktor nasıl isterse öyle yap
Esesen Gozdearslaner 32 deyim 8 kg aldım gece uyanırsam ben de de oluyor ama sadece bir parça peynir falan yiyip yatıyorum öyle oturup yemek yemiyorum
Gozdearslaner 27_00 doktor sanada kısıtla yemelerını dedı mı canım benım Doktorum asırı kılo karsıtı her gıttıgımde azarı yıyorum :)
Simsim6 Gozdearslaner benimki de ayni🤣 29 haftaligim 10 kilo aldim diye kizdi🥺 bidahaki geldiginde kilo almamis ol diyo
27_00 Gozdearslaner ben devlet hastanesine gidiyorum hiç kilomu bile sormadı ki 😂😂 ama sağlık ocağı falan bişey demedi. Zten deselerde ne kadar etkili olur bilemem cünkü aşırı bir iştah var malesef yiyorum yani 😊
27_ Canim çok ya da az bence boşver hamileliğinin bitmesine az kalmış tadini cikar. Nasilsa emzirirken verirsin.
Gozdearslaner 27_ ay ınsallah canım veremıcem dıye panık olmaya basladım son aylar daha col alınıyormuş kılo gözüm korktu cok 😊
Akademisyenanne Simsim6 biz de 26 haftaligiz. 8 kilo almisim. Doktor yemeni kisitlama, istedigini ye dedi🙈 Allahtan yiyimci biri degilim. Doktora kalsa 100 kilo olurum bu gidisle. Simdilik 63’üz😅
Gozdearslaner lawyermom1 asırı dıkkat edıyorum canım nasıl alıyorum anlamıs degılım.hamıle degılken nasıl yıyosam hala aymı yıyorum ama gece cok acıkıyorum ılle yemege kalkıyorum sanırım o kılo yapıyo
27_ Gozdearslaner Canim herkeste öyle olcak diye bir sey yok. Son aylarda bebek de kilo aliyor ondan artiyor kilon ve ödem oluyor. Üzme kendini.
Yesimeliz Bende 33 deyim canim 14 kilo aldim cok dikkatli gitmeme ragmen bole oldu maalesef bende dogum sonrasi verememekten korkuyorum
Gozdearslaner 27_00 evet canım deselerde bısey degısmıyo gerçekten engel olunmaz bı yeme ıstegı olusuyo ınsanda 😄
Sksjhsh Kızlar bende 38 hafta biti ve 9 kilo aldım Dr cok iyi dedi bebiş de 3400 gr geçti galiba dr cok iyi dedi
Gozdearslaner Sksjhsh bende o kılolarda dogurmak ısterdım canım nasıl basardın bu kılolarda kalmayı bu aya kadar :)
27_00 Gozdearslaner kesinlikle bence takılma doktorun söylediklerine yapacak bişey yok zten canın istemese yemezsin o can istedimi de gözün kalacağına Yemen en mantıklı en fazla kaç kilo alabilirsin ki. Cok değil bence 😊
Gozdearslaner AlyaSu haklısın canım o yönden düsünürsek bebegın saglıgı daha onemlı tabıkıde.senın bebegınde gayet guzel kılosu annesı hıc uzme kendını keske yeseydım dıye :)
Akademisyenanne Gozdearslaner ahahahhaha gondereyim sana 😅 kiloyu dert etmeyen insanlara hayranim gerci😊 ben catlaktan korktugum icin sorun ediyorum biraz. Dikkat etmeye calisiyorum. Bebegin gelisimi de 10 gun onden gidiyor. Bakalim insallah cok kilo almadan saglikla gelir evladim😊