Lesmer Benimde aynı agrılarım vardı çözüm az tempo ile 20 dk yürüyüş cok iyi geliyor deneyin rahatlatıyor dr normal oldugunu pek bir şey yapmayacsgını belirtmişti
aslikls3 Lesmer ben de akşamları yürümeyi düşünüyorum biraz biraz inşallah fayda eder.. Ah ah annelerimiz neler çekmiş hiç anlamamışız başımıza gelene kadar tabi bu halimize çok şükür rabbim nasip etti
aslikls3 Songul1107 olabilir doktordan doktora değişiyor bazıları 11-12 haftada söylüyor bazıları bekliyor özellikle devlet hastanesi bekliyor söylemek için bizim doktor 12. Haftada söyledi kesin değil ama kıza benziyor dedi 2 hafta sonra tekrar gideceğiz inşallah 😊🌺
Umutherdaimvar aslikls3 ilerleyen haftalarda azalacak canım sonrada geçecek😊 bana öyle olmuştu senin haftalarında üç kerede anca kalkıyordum yattığım yerden şimdi yok😊
aslikls3 Umutherdaimvar ayyy inşallah ben de öyleyim yuvarlanarak kalkıyorum yataktan ve yüzümü yıkamaya bile eğilemiyorum gerçekten 😐
Nl-oguz3561 aslikls3 16 haftalik hamileyim 2 gündür bendede o agri var senin gibiyim ne oturabiliyorm ne kalabiliyorm. Cok kotuyum
aslikls3 Nl-oguz3561 rabbim ağrılarımızı azaltsın inşallah yavrularımıza da sağlık versin ben her şeyi denedim çözüm bulamadım bu acıya 😞
Yasemin-24 aslikls3 Benim de öyle ağrılarım vardı normal ddi doktorum burda sorduğum da da bir kaç kişi erkek gebelikte genel de oluyor o ağrı dedi sizin bebeğinizin cinsiyeti ne acaba merak ettim 🐣
aslikls3 Yasemin-24 valla ben 14. Haftadayım 12. Haftada doktorum kıza benziyor demişti 😊 2 hafta sonra gittiğimde netleşir sanırım ama bence de kız bebeğim öyle düşünüyorum 😊
Yasemin-24 aslikls3 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bnim ki hala belli değil de o sebepten sordum 🐣👼
aslikls3 Yasemin-24 amiin inşallah sizin bebeğinizi de ♥️ İnsan merak ediyor ben de doktora gitmeden önce belirtiler falan her şeye bakmıştım meraktan 😀 eğer kız olduğu değişmezse bende belirtiler de Çin takvimi de yüzük testi de tutmadı çünkü her şey bende erkek bebek çıkıyordu 😂