AsyAras Kızlar 16. Haftamdayım ve çalışıyorum 32. Haftama kadar çalışıp Doğum iznime ayrılacağım benim sorum beslenme ile ilgili bugün geç kaldım işe kahvaltı yapamadım işteyken bişiler atıştırdım fakat öğün yemeği gibi olmadı öğleye yakın heryerim uğuşmaya başladı ve bianda düşüp bayıldım.kan şekerim çok düşük çıktı hastanede uzun oldu soruma geleyim çalışan anneler bana fikir verin işte bir tek öğlen yemeği veriyorlar ve ben 2 saatte bir acıkmaya başlıyorum paket gıda yemek istemiyorum sağlıklı beslenmek istiyorum bebeğim için evden ne götürebilirim nasıl yiyecekler götürebilirim gün boyu siz işte nasıl besleniyorsunuz? Bana da fikir verirseniz çok mutlu olurum.Şimdiden teşekkürler.. 🤰🏻🙏🏻
Aysealty AsyAras canım malesef cok cabuk acıkıyoruz bende öyleyim😅 ben yanıma 2tane meyve alıyorum sabah 8 de kahvaltı yapıp gidiyorum zaten cay kahve içmemek icin 9.30gibi 1bardak süt içiyorum.11de 1muz yiyorum 12.30da öğlen yemegi. Sonra 3gibi 1meyve daha yiyorum genelde armut oluyo.5edogru bi avuc ceviz.6.30da cıkıyorum işten.eve gelince yemek hazırlarken bi tane daha küçük muz yiyorum cogunlukla eşim 8gibi geliyor cünkü.sonra aksam yemegi☺Yatmadan 1bardak daha süt☺. Ama kendine küçük peynirli sandviçler hazırlayp götürebilirsin yetmez dersen bayılcak kadarda ac kalma sakın allah korusn☺
KbraNaselik AsyAras canim bende 17. haftamdayim ve calisiyorm sevdigin kurabiyelerden yapip getirebilirsin ben kek getiriyorm mesela onun disinda yogurt veya sut mutlaka meyve getir yaninda elma cok iyi geliyo bana, kuruyemis getirebilirsin onun disinda ben kahvaltilikta getiriyorm salatalik domates saat 3-4 gibi cok iyi oluyo 😊 Bu sekilde atlaticaz artik
Ozgun Kuruyemiş, kuru meyveler, elma, muz, ayva, yoğurt, süt götürebilirsin. Akşam yaptığın soğuk yenilebilecek yemeklerden de götürebilirsin. Kahvaltı için de evden hazırlayıp götürüyorum ben. Yumurta bile haşlayıp götürüyorum.
Burcuk AsyAras Canım tupper alıp içine elma muz portakal koyabilirsin. Çiğ badem ceviz fındık olur. Bol su iç. Çok acıkıyorsan minik bir sandviç yapabilirsin . Ben öyle yapıyordum rahat ediyordum
Bebegim Yanına ceviz badem kuru üzüm götür kahvaltıdan 2 saat sonra onu ye canım öğlen yemeği yersin 2 saat sonrada bitane meyve ye bide küçük saklama kabına yoğurt koy üzerine kurumeyve koy akşam çıkmadanda onu ye arada evde yapıyorsan kurabiye vs şeyler yaptığında onlardan koy canım dikkat et aman hergün muz ye mesela tok tutar küçük paket sütlerden alıp onu tüketebilirsin
Elen AsyAras ögretmenim bende aynen cabuk acikiyordum bazen kuru meyve incir kayisi hurma aliyordum,findik badem ceviz bazen de elma mandalina aliyordum gene ayranla tüketiyordum ara ögün yapiyordum .
yagmurpelit AsyAras cnm bnde 24 saat calisyrm sabah 8de gidiyorum digrr sbah 8de cikiyorum sabah oyle bi corba fln iciyoruz disarda ogleye kadar tatli bisyler fln yiyorum kek fln oglen ymek den sonra meyve ceviz bende cok cok sık acikiyorum oglende oyle tıka basa yiyemiyorum ama ac kaldimmi cok kotu oluyorum ceviz kek en basit yinetem bnce🙂 heo yaninda bulundur yogurt yazmislar bende onu yapayım cok mantikli