Sinemozdem Selamlar, 8+4 günlük hamileyim ne zaman çatlak kremi başlamamı önerirsiniz?çok korkuyorum çatlamaktan ve karnın çok çabuk şişmeye başladı zaten göbeğim vardı ama resmen gergin ve gebelik karnı oluşmaya başladı geç kalmadım dimi
ilkimce Sinemozdem ben seba med kullanmıştım ilk gebeliğimde çok memnun kaldım tavsiye ederim ayrıca geç diil şimdiden başlarsan son haftalar daha önemli sonra sıkılıp bırakma kullanmayı😂😂 sağlıkla doğur inş canım🥰
Sibella86 Sinemozdem hindistan cevizi yağı kullanıyorum hem doğal hemde aklıma geldikçe sürüyorum. Her akşam düzenli mutlaka güm içindede sürüyorum doktorum önerdi ben memnunum
CerenAkbulut ftscebeci71 Lierac bende bi işe yaramadı :// çatır çatır çatladım. Hiçte geçicek gibi değiller. Bünye ile alakalı sanırım biraz 😔
ftscebeci71 CerenAkbulut Bende kullandım yani ne kullanırsak kullanalım yine çatlıyoruz önüne geçemiyoruz canım 😒😔
Busraas Hindistan cevizi yağı kullanıyorum bende hatta senelerdir ara ara kullanıyodum şimdi daha sık. 32 haftalığım Allah’a şükür fena değil ama bence derinin elastikiyetiylede alakalı. Bir de bol su içmek lazımmış.