Akademisyenanne
Bacım seni uzun zamandır görüyorum kızma ama allah aşkına nerde akademisyensin? Sora sora mı akademisyen oldun? Şaka mı yapıyorsun bu nedir? Hiç bir konuda dünyadan haberin yok gibi.
Aynı soruyu bin defa soruyorsun tamam sor da akademisyen olmuşsun şeker yemekle gebelik şekerinin alakası olmadığını hiç mi duymadın. Açlık tokluk bakmakla gebelik şekeri tespit edilemez hiç mi duymadın. Üstelik ailende şeker hastası var doktorun da nasıl doktor insülin kullanmıyorsa gerek yok diye tüyler ürperten alakasız bir sebep söylemiş. Bir akademisyen olarak bunu diyen sana şeker yükleme yaptırmayan doktora bile gitmemelisin ki bebeğin önde. İlk bakılması gereken o şeker.
Herkes aynı şeyi diyor burda sen herkese sağlık ocağında yaptırdı doktorum gerek görmedi sizce yaptırsamıydım diyorsun. Kaç kişi yaptır derse ikna olacaksın? Ya da seni bilim mü yönetiyor burda en az 100 kişiden aldığın onay mı.
İster kız ister alın ama ben iyi niyetle yazıyorum. Bu kadar millete güvenme biraz kendin ne yapılması gerektiğini bil mantıken. Burda şeker yükleme zararlı diyen insanlar bile dolu. Sizce bizcesi mi var bu durumun.