BhrBrfn Benımde 28.haftada 3 hafta ondeydı 30da 2 hafta ondeydı ve suyumda artıs oluyordu hafıf .Şeker yuklemesı yapmıstım bısy cıkmadı.Doktorum yıne aclık tokluga baktı yıne yok bısey.Yedıklerımde dıkkat ettım bır hafta suyum suan tam .Artıs bıttı kılosuda 2 hafta onden gıdıyor dedı.Dogumuda bebegın kılosuna göre degılde ultrasona göre yapacagını soyledi.Korkmayın bence sızın doktor abartmıs biraz.Bazen ınısler cıkıslar olabılıyor.Suyun artmasın dıye meyvelerden ve tatlıdan bır muddet uzak dur .Cokta canın ısterse yarım porsıyon meyve yanında ya yogurt ya süt tüket dengelıyor.
Akademisyenanne BhrBrfn canim cok saol icim rahatladi. Tatliyla aram yok aslinda. Meyvelerden de sadece muz ve mandalin yiyorum. Yogurdu evde kendimiz yapiyoruz. Cok dikkat ediyorum. İnsallah saglikla gelir
Melis355 Akademisyenanne Canım abartiyor doktorlar sezeryan kolaylarina geliyor çünkü erken almak isterse bebegi sakın izin verme
Akademisyenanne Melis355 yok canim ben de sezeryan istemiyorum. Bastan da doktora soyledim. Yani son haftalarda sezeryan derse doktor degisirim. Suan doktor da normal dogumdan yana.
Deniz31 Akademisyenanne canım merhaba 6 ay önce doğum yaptım bebeğimin gelişimi 3 hafta ileri idi sorun yok bu güzel birsey masallah
Hzlhakko Akademisyenanne bizim bebişte 26 haftada ileride görünüyordu 1 hafta falan şeker yüklemesi yapıldı bir şey Çıkmadı şu an tam haftasıyla uyumlu sizinde öyle olabilir. Geri olmasında ilerisi olsun 🙃
Hzlhakko Akademisyenanne banada sınıra çok yakın dedi şekerden şüphelendi yok şeker falan Çıkmadı bence bir daha ki gittiğinde normal diyecektir ☺️
Deniz31 Akademisyenanne yok canım benim tansiyon sorunum oldu çğnkü çok fazla kilo almıstım 31 kg 🙈 tansiyndan dolayı normal doğum olamazsı 37.haftada sezaryen oldum 3.900 gr doğdu çocugum
Akademisyenanne Hzlhakko dun gittik kontrole. Kontrol amacli carsamba tekrar gormek istedi. Gelisimi onde oldugu icin erken dogar mi sizce?
Karanbebek Akademisyenanne Benmde öyleydi son haftalara yaklaştıkça o fark kapandı 40 haftaya giricez suyu hala bi tık fazla diyor Doktorum ama diğer doktorlar bakınca normal diyor cihazdan cihaza bile fark olabiliyor
Krdlnyldzn7 Akademisyenanne bizim de ilk sorduğumuz soru o olmuştu 🙈 2 hafta önde diye 2 hafta önce mi gelir dedik , doktorumuz öyle bişey Yok dedi 😂 Biz düz mantık düşündük tabi 🤭☺️
Karanbebek Akademisyenanne benim Doktorum erken doğabilir diyordu en baştan beri ama 40 a geldik nerdeyse