Meral1453 39+2yim kızlar sıcak duşlar masajlar yürüyüşler merdiven in çık hurmalar arada kasılıyorum ama daha doğum yok
Ryhnn 38 olduk bizde . Son zamanlar geçmiyor kızım vaktinde gelecek dakik olacak galiba 🤭 alt karın ağrısı oluyor ara ara birde bacak aramdaki kemikler çok ağrıyor çatı ağrısını bilmiyorum doktorumda devlet olduğu için kontrol etmiyor herşey yolunda deyip 🙄 sonra çatı dar diye sezeryan olursam üzüleceğim 😐
Linatosun Ryhnn Kuzum o bacak arandaki kemikler çatı ağrısı işte ama baskıdan dolayı ağrıyor yani benim hep ağrıyor şiddetinde artıyor ama açıklık yok malesef😥
yetimkelebekk-23 Kızlar 38. Haftamdayım bende bebeğimin başı aşağıda ama kanala yakın değilmiş squat falan yapıyorum temizlik yapıp yoruyorum kendimi inmiyo inatla siz neler yapıyosunuz?
Linatosun yetimkelebekk-23 Plates yoluda etkiliymis kanala doğru gitmesine neden oluyormuş ama ben tüm günümü topun ustunde gecirecem ne açıklık var ne kanala girme var😭
Ryhnn Linatosun bugün altlarda daha çok kıpırdanmalar ve ağrılar hissettim merdiven çıkarken zorlama yasası diğer günlere gire hadi hayırlısı bakalim
Mrvegrkan pembebeyaz valaha alt tarafa çok fena agrım oluyor çatı agrısı bugün yürüyemedim resmen zaman daralıyor içerdede yer daralıyor 😀
Linatosun serapates Aslında onlar daha merakli can yakmaya yapmaları lazım ama genelde sanırım doğum anında bakıyorlar.hos öncesinde bizlere bakılıyordu ne oluyor her hafta çatı ve açıklık kontrolü yapılıp sitrese sitres katılıyor.
Ryhnn Linatosun aslında bakılması lazım belirli süre sonra ki anne çatısı uygun mu sezeryan günü verilmeli mi sonra bekleyecegiz bir.al olmayacak çocuk stres gircek rahimde fazla kalıcak.belki kakasini yiyecek
Kimya pembebeyaz 38+1 im yarın sezaryenim olacaktı gribim geçmedi doktora gideceğim bugün erteletmek için.