Sydmr 4 haftalık hamileyım ama 3 gündür kahverengi acık kırmızı kanamam oluyo doktor da keseyı göremedi agrım da var normal mi:(
azizeguneyy Sydmr 3 gün boyunca kanaması normal değil diye biliyorum ya kuzum hemen doktora görünmelisin :/
Rabiaa__ Sydmr bencede başka bir doktora git bende de dün oldu lekelenme 13+4 üm hemen gittim sıkıntı çıkmadı ama önlem amaçlı progestan verdi onu kullanıyorum
Ask_H Sydmr kese görmeden de birşy de yapmazlar ama sen yinede bir başka doktora git canım birde wc dışında kalkma ayaklarknın altına yastık koy
esrabusra92 Aynı sorunlar bende var bende 5 haftalık hamileyim dün acile gittim kese göründü ama bebek görünmedi daha yeni olduğu için herhangi bir sıkıntı yok dedi bu aylarda olabiliyormuş ama progestan diye ilaç verdi onu kullanmaya başladım hala az az lekem geliyor bol bol dinlenmeye çalış bu süreçte ağır kaldırma inşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Sydmr esrabusra92 amin canım içim rahatladı simdi gittm acıle alttan muayeneyı kabul etmedım ne olur ne olmaz dıye beta testın kac cıktı senın
elianb Doktor normal dediyse sorun yok. Yerlesme kanamasi olabilir. Bu haftalarda kese rahim duvarina yerlestigi icin hafif lekelenmeler iki hafta kadar olabiliyor. Kahverengi olmasi sadece eski kan olmasini gösterir. Bendede aynisi olmustu. Doktorum demesiyle adet kanamasi gibi kanaman olursa sadece korkman gerekir. Icin rahat olsun yani 😊
esrabusra92 Sydmr benden tekrar hcg istemediler geçen hafta pazrtesi günü 570 lerdeydi değer. Ben korkuyla alttan muayene yaptırdım çok şükür şuanlık birşey yok ama bel ağrım var normal mi bilmiyorum
esrabusra92 Sydmr daha çok yeni bende ilk öğrendiğimde değerim 56ydı dr siz çok erken farketmişsiniz o yüzden uzun bir süreç demişti içinizi ferah tutun 🌸
Sydmr esrabusra92 cok sag olun Allah sag salim bebegınızı almayı nasıp etsın size de içimi ferahlattınız Allah razı olsun❤️