Selin0719 hemoglobin mi 9 Demir mi? Beni yanlış anlama ama Akdeniz anemisi de olsan gebelik öncesi Demir takviyelerini artırıp 9 dan çok daha yukarı çekmeye çalışıyor doktorlar normalde. Ki damardan Demir almışsan bilirsin çok iyi yükseltir. Bu konuda doktorunu ihmalkar gördüm. Kilo konusunu da sadece sebep göstererek sezaryen demesi açıkcası ben olsam düşündürürdü. Çünkü tek başına kilo sadece normal Doğuma engel değil ki 4 kg üzeri doğuran çok. Ya doktorun gerçekten iyi ama her şeyi açıklamamış sana ve bebeğine iyi olanı baştan yapalım risk almayalım demiş. Ya da herkes gibi bir farklı doktora görün diyeceğim. Çünkü Doğuma anneyi biraz da doktor hazırlar bu zamana kadar Demir ya da hemoglobin için çok bişe yapmadıysa herkes gibi ilaçla yolladıysa. Şimdi de böyle sezaryen diyorsa kolaya kaçıyor olabilir.
Ha hepsini geç sen ne olsa da sezaryen istiyorsan kimseyi takma doktor da onu demiş o da bir doğurma yöntemi illa normal
İyi sezaryen kötü diye bi şe yok. Ha ben kendi fikrimce normal olmasına çok ciddi bir engel olmadıkça normal denemeden sezaryen diyen bir doktorla devam etmek istemem.