DiLanTunErcan Thesra teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için bu arada Allah analı babalı büyütsün inşallah Bebişini darısı bana 😊
Thesra DiLanTunErcan Rica ederim canısı ne demek her zamann allh razı olsunn hayırlısıyla alırsınız inşaallah sizde kucağınıza bebişinizi🤗🤗🤗🤗
Elfibrhm2609 Thesra kiz canım eylül 🕊🙏allah bağışlasın inşallah 🙏allah anneli babalı büyütsün inşallah❤
Thesra Elfibrhm2609 İsmiyle yaşasın eylülleri hiç bitmesin kuzumm rabbim çocuklarımızı bize bağışlasın aminn🙏🙏🙏
ozg Thesra aynen canım kontroller devam ediyor doğum bitse de zaten aklına takılan her soruyu doktoruna sor dediğin gibi hepsi kadın doğumcu ama hepsinin de yorumu farklı.
Thesra ozg Kesinlikle katılıyorum canım her doktorun muane ediş şekli bilgisi de farklı oluyo zaten sagoll sekerim🤗😘
Merveeatakan Thesra canim bende dogum yapali 19 gun oldu bende bu konuyu merak ediyorum agda ya alışmışım agda yaptırmak risklimi ki
Thesra Merveeatakan Riskli degil de kuzum daha cok taze ya dikis yerimiz felan sıkıntı olur belki diye düşünüyorum kendimce sonuçta hala kaşınıyo orası tam iyileşmedi felan🙁🙁🙁
Thesra Merveeatakan Valla neden diye sormadım açıkcası canım benim muhtemelen iç dikişlerden dolayı demiştir diye düşünüyorum
Merveeatakan Thesra benim erkek canim hamileligim boyunca ekşi yedim durdum valla ckolata pasta felan cok seven biriyim canim hic istememişti 😀😀
Thesra Merveeatakan Biz bu tezleri çürütmüş olduk demekki kuzumm😂😂 yedik ekşiyi çıkardın erkeği yedim tatlıyı çıkardım kızı😂😂