Kevsergizem Tam olarak ilk hamilelikte karnımız ne zaman büyümeye başlıyor 11. Haftadayız sanki büyüyoruz gibi kıyafetler olmuyor 🙃🐣
Muallimehanim Kevsergizem Şu an progestan hormonundan dolayı şişlik var karnınızda ☺️ Henüz bebiş kendini belli edicek kadar değil ☺️ Herkesinki farklıdır tabi ama benim karnım tam anlamıyla 7. Ayımdayken çıktı
Terspektif Kevsergizem olabilir canım ben 17+ dayım hala minik bi göbek var ama geçen arkadaşım kendi fotoğrafını gösterdi o zamanlar o 6 aylık gibiymiş😂 kişiden kişiye değişiyor bu olay 😍
Beyzanurlina Kevsergizem karında şişlik gaz oluyo kuşum benımde o haftalarda hep şişiyodu sonra iniyodu 24 den sonra cıkmaya başladı🙈
Kevsergizem Muallimehanim insan büyüsün istiyor hissetmek istiyor biran evvel sanırım sağlıkla gelsinler de elbet büyüyecekler 🙏🏻
Kevsergizem Terspektif kesinlikle benimde bir arkadaşım 13 haftalık sanırsın 7aylık gibi kişiden kişiye değişiyor sağlıkla büyüsünler 🤗
Mavisss12 Valla bende 20 haftalık oldum hatta 6ncı ayımdaym ama çok büyüdü karnım 😂 Eskisinden daha çok iştahım açıldı ama sorun şu iştahım açık yemek yiyemiyorum 😂🤗🤰 canım çekiyor hep ama yemiyorum nedense
Mavisss12 Kevsergizem çok şükür geçti benim canım 5ayım bittş ama arada da olsa kusuyorum haftada 1yada 2 geçti tabi eskiye bakarak daha iyiyim ama yinede oluyor ilk 4ay çok zordu ağlıyordum hep. Allah yardımcımız olsun 🤲😐😔🤰🤗❤️🙏
Stella_ Şuan 12. Haftadayım 9-11 arası karnım büyüdü hatta 2 kilo almıştım ama sanırım şişkinlik falanmış çünkü şuan geçen haftalardaki kadar çıkmış görünmüyor karnım hatta o 2 kilodan eser yok çok şaşkınım 😄
hilal_yener Valla kişiden kişiye değişiyor o benim arkadaşım 2 aylıktı 5 aylık gibi göbeği vardı benimde karnımın içi dar 5+5 im benimde göbeğim var
Kevsergizem hilal_yener çok enteresan ya neler görüp öğrenicez bu hamilelik serüvenin de bakalım güzel yolculuk 🙃🐣
Stella_ Kevsergizem aynı ben de öyleydim annem falan daha erken saçmalama dediğinde hayır çıktı karnım valla diyodum ama 12.haftadayım şuan geçen haftaya göre daha az annem haklıymış 😄