Smraozn12 ftscebeci71 Aysima koyacagız bizde. Anlamı Çehresi, yüzü ay gibi parlak, nurlu, ışıklı, kutlu, uğurlu olan.
Ozlembjk ftscebeci71 benim bebegim kiz olsaydi Amine koymayi düşünüyordum anlamida Gönlü emin, kalbinde korku olmayan. – Peygamberimizin (s.a.s) annesinin adı.
Burcu16 ftscebeci71 kendi kızımın adı Betül Hira koyduk anlamları cok güzel diye aklında bişeyler belirdimi nekadar kaldı doğuma 😊
Fatiheren_61 ftscebeci71 oyyy bende aynıyım valla bunaldım isim konusunda doğacak nerdeyse isim yok😭😭😭tek isim mi çift isim mi düşünüyorsun
Ayashatun ftscebeci71 Zümra zehra yusra ben Zümra koymakk istiyorum kızımın ismini bakalim net degil amaa esiminde benimde suanlik icimmizden zumra geciyor hayirlisi sare de cok guzel isim sevde ayni sekilde neva
Didi6 Sevde (Hz. Peygamberin hanımlarından biri) Sidre (Cennetteki meyve ağacı) Sare, Sara (Hz.Ibrahim'in hanımı) Hümeyra (Hz. Ayşe'nin lakabı) Sümeyra (Hanım sahabe) Sümeyye (ilk kadın şehit) Naile (Hz. Osman'ın hanımı) Esra (Hz. Peygamberin miraçtaki gece yolculuğu)
ezoterik Ben bilge,doğa,nil,ada,ela,duru,efsun isimlerini begeniyorum canim aklinda bulunsun bu isimler de belki hoşuna giden olur