Nur_aybarsata FSCMK bizde 29.09.2019 da Doğum yaptık. Lakin bebeğimizi kucağımıza alamadan yoğun bakıma alındı. 1 hafta hastanede yoğun bakımda kalacağını söyledi doktor. Solunum sıkıntısı var. Böyle sıkıntı yaşayan var mı
FSCMK Nur_aybarsata geçmiş olsun tez zamanda kucağına al kuzum yavrunu bana da ebe bağırma çocuğu şişreceksin dedi kafası şişer bağırma annem dedi
Nur___ @FSCMK cnm kusura bakma içimden geldi yazdım senin posta da, demeti sordu herkes, hakkını helal et 🌺
FSCMK Nur___ olsun bende konuşuyor arkadaştım üzüldüm elimden geldiğince üzülmemeye çalışıyorum yavrum sütüm etkilenmesin diye ama bebeğimi emzirdiğini zaman o bebeğe kim bakıcak diye içim parçalanıyor
FSCMK Elif_murat epidural istedim 6 cm açıklık vardı doktoruna sor dedi çatıya çıkardı dayanamıyorum vur deyince valla bağırmaktan gözüm dönmüş vurdumu benimi kandırdı bilemedim ebeye bağrıyom niye vurmadın diye 😂😂ebe diyor kız yalan mı söyliycem vurdumya diyor 😀yok yalancı dedim kadına 😂
FSCMK Yrncbci bende bilmiyom kuzucum ama ebe açılma olduğundan dedi sorun olsa alırlardı koridorlar salonlar pıtır pıtır kandı ben gidiyordum arkama temizlikçi 😂
FSCMK Uykucukus teşekkür ederim darısı hepinize kızlar umarım kolay doğumlarınız olur benim gibi koridorda doğurmak istemezsiniz 😂
FSCMK Nur___ inşallah hem ona üzüldüm hemde bebeğim de biraz sarılık oluşmuş burnunda ya durmadan emzşrşyorum memem yara oldu sızlıyor
Defnemm1133 FSCMK Çok güzel bir doğum hikayesi maşallah Rabbim sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin 🥰 Ben de 3 ekimde sezeryanla kızımı kucağıma alacağım inş o yüzden okuyunca içim bir tuhaf oldu
Mrvalparslan FSCMK canım çok sevindim nedense tanımıyorum ama seni merak etmiştim ve dua etmiştim. Ben henüz doğuramadım. Beklemedeyim hala. Rabbim analı babalı büyütsün, hayırlı evlat etsin. İnşallah darısı başımıza😘