FSCMK Öncelikle hepinize Sevgilerimle selamlarımla kızçeler bebeği olanlara sağlıklı büyütmelerini bebek isteyenlere cennetten bir parça versin rabbim doğuracak olanlarda benim hikayemi okusun belki cesaret olur bana olduğu gibi 😊ben Happy Mom hikayelerini çok okudum ve evet bende normal doğurabilirim diyerekten normal doğurmak için elimden geleni yaptım ve başardım gelelim benim Doğum hikayeme umarım bir cesaret olur ve sizi sıkmadan anlatırım 37 haftada doktora gittik Doğum şeklimizi söyliycekti ve çatı muayenesi olmak için gittim sonra doktor bebek normal gelebilir annesi gel bide alttan bakalım dedi alttan baktı ve çok güzel doğurursun sen dedi hadi bakalım gidebilirsin dedi gel gelelim herkesin korktuğu çatı muayenesine bana sorarsanız birazcık zorlandım hatta şöyle dedim kendi kendime ben şimdi böyle zorlanıyorsam en basit şeyden o bebeği nasıl çıkarıcam diye düşünmeye başlamıştım ama hiç korkmadım ve gerçekten Doğumu asla aklıma getirmedim benim günler azaldıkça hiçbir duygu yoktu bende ne korku ne sevinç nötrdüm 😂Biz 39+3 haftalık olmuştuk o gün günlerden cumartesiydi ablamı aradım abla Pazar günü bize gelin gezmeye dedim oda tamam dedi neyse biz yattık sabahın 5 de kabızlık şikayeti ile kalktım karnımda bir gaz sancısı vardı duramıyordum tuvalete girdim çıktım yapamadım tuvaletimi yatağa girdim bu sefer belime bir dakika şiddetli bir ağrı girdi eşime masaj yaptırdım geçti sonra ayağı bir kalktım pıtır pıtır su geliyor ama benim suyumun hepsi bir gelmedi azar azar geldi sonra eşim hadi gidelim dedi ben yok dedim gitmiycem dedim eşime kalktım evlerimi toparladım düzenledim çay koydum sıcak suyla bir duş aldım belimi ovaladım güzelce banyoda banyodan çıktım eşim dediki önce devlete gidelim dedi çünkü benim hastane 2 saat uzaklıkta devlet hastanesi 5 dakikalık yol önce devlete gittim çatı muayenesi ettiler ve açıklığın 2 3 cm dediler suyun gelmiş sancın hafif dediler biz tekrar eve geldik kaynanamın hazırlanmasını bekledik yarım saat sonra yola çıktık 2 saat yol sürdü hastane gittik yatışım yapıldı ve tekrar alttan bakıldı 4 cm açıklığım vardı odamın yanında bir hanımefendi vardı o kadar bağrıyorduki hastaneyi yıkıyordu ve ona göre ben hiçbirşeydim ohoo dedim benim ağrılar böyle giderse yırttın kızım dedim kendi kendime 😂😂1 saat durdum odamda nst felan filan derken benim doktor geldi sağolsun gel bakalım açıklığına dedi benim açıklık halen 4 cm di doktorum suni takayım sancın yoksa dedi benim de sancım yeni yeni yükseliyordu yok hocam dedim sancım artıyor dedim oda tamam dedi gez dolaş yatma dedi ben hiç yatmadım kızlar İnan’ın sancı geldikçe yatağın kulplarını sıkıp nefes alıp verdim yatakta sancı karşılamak İnan’ın çok zordu aradan 1 saat geçti benim ağrılar gittikçe artıyordu ben artık dayanamıyordum benim yanımda da kayınvalidem vardı ama ben sancı çektikçe odadan çıktı telefon görüşmeleri yaptı ben bağırmaya başladım birde ablamı görünce kucağına atladım ablamın bana yardım et diye ablam geldi belimi güzelce yarım saat masaj yaptı ablam masaj yaptıkça benim bacaklarımdan aşağı kan aktı hemde öyle böyle değil ebe geldi sıcak suyla yıkayın dedi ablamla girdik banyoya o benim belimi hem masaj hem sıcak suyla yumuşattı bende soğuk suyla yüzlerimi yıkadım o belimi yaparken sonra çıktık ebe hasta bezi verdi al şunu bağla akmasın kan diye ben dedim hayır ben doğuracam dedim onu takamam dedim beni görün ama kızlar yatak yerler banyolar tuvaletler kan gölüne döndü 😂çünkü yerimde duramıyordum ordan oraya uçuyordum adeta altımda bişey olmadığı için her yere akıyordu ablam geldiğinde açılmam 6 cm olmuştu yarım saat içinde 7 cm oldu ebe geldi hadi çatı odasına gel bakalım dedi ben hayır burda bak dedim elini soktu sokar sokmaz çıkar diye bağırdım 😂😁😁8 cm olmuş dedi ben bu sefer kuş gibi kalktım hadi hadi Doğuma gidelim alın beni hadihadi dedim 😬😬😬🙄ebeler bana bakıp gülüyorlardı kız hastaneyi yıktın sen nazlım bir kızdın akıllıydın dedi sancı arasında ben onları tersliyorum onlar gülüyorlar 😂😀çok iyi ebelerim vardı hadi kuzum vah kuzum diye diye beni rahatlattılar iğne yapın dedim dayanamıyorum dedim 8 cm ken bana iğne yaptılar ama ne iğnesi olduğunu bilmiyorum sonra tuvaketim geldi doktor beni koridora çağırdı ebeler ablalarım kaynanam koridorda oturuyorlardı koridordaki demilerden tutun yere çök ve ıkın kuzum dedi doktor ben kimseden utanmadım vallahi her yerim açıktı 😄oturdum yere hem çişimi yaptım hem kan geldi doktor hadi gidelim ablacım dedi gittik çatala çıkınca bende ağrı felan kalmadı 😂😂😀🙄😌doktor sancı gelince ıkın dedi nerdeyse 10 defa ıkındım bebeğimin saçı bile gözüküyordu ama nefesim kesildiği için çıkaramıyordum doktorum bir erkek hemşire çağırdı hadi şakın kesme kuzum dedi ben ıkındım tam nefesim kesilecekken hemşire karnıma bastığı için bir basmada çıktı bebeğim ve İnan’ın o kadar rahatladım ki inanamazsınız kuş gibi oldum o sancılar felan gitti asla ağrı hafif bile yoktu ama sancı çektiğim zaman nefes alıp vermek yerine bağırdığım için yorulmuştum hatta her ıkınmadan sonra doktoruma su verin diyordum onlarda veriyorlardı Doğumdan sonra titremeye üşümeye başladım hemşireler beni konuşturuyor doktorum eşinle nasıl tanıştın diyor dikiş atarken dikişte zır değildi çok dikişimde yok benim kesi felanda atmadılar sonra hemen üzerimi giydirdiler kızımla birlikte odamıza çıktık çok şükür ben o kadar sersemleştim ki ebeler bana diyorki sene birdaha doğuracan mı diyorlar 😄hadi doğurursun diyorlar 😁bende yokkk töbe dedim 😁😁Odamızda 1 saat benimle ilgilendi ablalarım biri kek biri bisküvi biri çorba su meyve suyu derken yarım saatte dinlendim ısındım bebeğime verdim mememi onuda tuttu çok şükür beni de yormadı sonra mama takviyesi yaktık kuzum mışıl mışıl uyudu iyikide normal Doğum yapmışım 😊😊çünkü sancıyı çektim ama değdi sonrasında hiç sancım felan olmadı sanki hiç doğurmamışım gibi yeniden doğmuş gibi oldum ve birde Allahım herkese iyi doktor iyi ebeler iyi hemşire nasip etsin kötü olsalardu hiç çekilmezlerdi rabbim hepinize güzel doğumlar nasip etsin 😊😌umarım evlatlarınızı sağlıklı bir şekilde alırsınız kucağınıza hamile olmayan arkadaşlarım 😊sancılarım arasında İnan’ın çok dua ettim size ❤️Rabbim güzel evlatlar versinn dedim ❤️❤️Buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim 😊 kızlar 😘siz 2 dakikanızı ayırıp okuyırsunuz ama ben dünden belli bunları yazmaya çalışıyorum 😄kızım uyanıyor gelen giden oluyor bu yüzden vaktimi aldı Doğum hikayesi Ekim 2 si son günümüzdü biz herşeye inat Eylül’de 29 da doğmak istedik ve doğduk 😂
Esma_davut FSCMK Maşallah canım gülerek okudum ve biraz cesaret verdin bende korkmaya başlamıştım yaklaştıkça☺ Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı bizlere 🤲🤲
Meinwunder FSCMK allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. 🥰 doğumunuzu nerde yaptınız? Memnun kaldıysanız doktor ve hastanenizi de paylaşır mısınız fikir olabilir belki hala kararaızlara 🙈
kamileguveloztrk Allah sağlıkla mutlulukla analı babalı büyütsün.. inşallah bizde sağsalim kolayca doğum yaparız 🙂
Tce65_ Geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün insallah😁 neden o kadar kanamaniz oldu sanci çekerken
FSCMK Meinwunder ben Kayseri’de yaşıyorum eğer Kayseri’de yaşıyan varsa hüma hastanesinde gönül Erkan diyorum çok Ama çok sabırlılar ve hiçte pahalı değil 1750 Doğum yaptım
Nur___ FSCMK güzel bi doğum olmuş, güldüm bazı yerlerinde ama boğazımda da kaldı bugün ki vefat haberinden dolayı, bebeğini sağlıkla büyüt inş 🙏 darısı bize 🌺
FSCMK Nur___ sorma kuzum bunu paylaştım onu okudum acayip üzüldüm 😔benimde annem yok kuzum bu yüzden içim gitti
nartanemm FSCMK seninle günlerimiz çok çok yakındı sende kurtulmuşsun sıra bizde insallah 🥰 allah analı babalı büyütsün ❤