Buskprl Merhabaalaar 2 aylık hamileyim, ciger,dalak,kokoreç,işkembe çook seviyorum. Tüketmemde herhangi bi zarar olur mu acaba?
Morkelebek01 Buskprl valla hepsini yedim ciğer de yedim hem mangal da hem normal yemek olarak. Mumbar yedim kaç kere kokorecte. Son aya gireceğim nerdeyse bir sıkıntımiz olmadi çok şükür
Sghslove Buskprl ciğeri çok az miktarlarda ara ara yedim ama onun dışında sakatat yemedim hiç. Bence sende dikkat et
Buskprl Morkelebek01 bende yemek istiyorum ama birazda korkuyorum açıkcası. Mangalı bende yiyorum, çigköfteye de aşırıya kaçılmamak şartıyla yenilebilir demişti doktorum. İnternette yemeyin falan yazıyor ama canım da yemek istiyor 🙈
niliyy Ciğerde A vitamini fazlaca olduğu için yenilmesi çok önerilmiyor. Yiyorsanız da çok kaçırmayın bence. A vitamini fazlalığı zarar veriyormus
niliyy Buskprl çiğköfte etsiz olursa sıkıntı olur mu bilmiyorum. Doktorunuz etsizi mi fazla yeme dedi
Sghslove Buskprl evet ☺️ Et ye farklı şekilde ızgara filan güzelce pişir öyle ye 😊 bende zararlı olabilecek ne varsa canım onu istiyor. 😀 Doğumdan sonrasına saklıyorum kendimi
Buskprl Sghslove benimde öyle akşama kadar olmadık şeyler istiyorum ☺️ bugün cips ve hamburger istiyorum ama dalak ve ciger hala favorim 😂 kırmızı et çok tüketiyorum hayırlısıyla bi kucağımıza alsak benim de öyle sıraladığım yapılacak listem var ☺️☺️