Biryabanci1 Civcivim_21 Canım hepimiz adetten itibaren hesaplıyoruz bu o zamam hamile kaldık demek değil ☺️ Adetten itibaren sayılıyor ☺️
Deletedmom0810 Civcivim_21 evet. Ama her zaman adet tarihinle uyumlu çıkmayabilir doktorun ultrasonda gördüğünü baz alacaksın
Derya_1 Aynen öyle oluyor ama banada pek mantıklı gelmiyor ozaman adet günümde hamile olmuş oluyorum🤔
Civcivim_21 Derya_1 yani ben 13 agustosta evlendim ama bebegim 11 agustos gibi gorunuyor😁cok degisik vala
Deletedmom0810 Civcivim_21 canım o ilişki tarihiyle alakalı olmuyor son adet olduğun tarihin ilk günü baz alınıyor geç döllenme vs. Olmadıysa
Biryabanci1 Civcivim_21 😂 Aynen öyle 😂😂 Ama öyle hesaplanıyor bu normal bişi üzülme 😂😂 Hani o zaman kaldın demek değil çünkü ardından adet görüyorsun ☺️ Sadece tıp ortak bi nokta olarak adetin başlangıç tarihini seçip ona göre hesap yapmış ☺️
Deletedmom0810 Civcivim_21 ben de düğünden önce hamile kalmış gözüküyorum ama ilişkiye değil adete ve bebeğin gelişimine göre ilerliyor haftalar 😘
Cagla22 Civcivim_21 adetin ilk günü baz alınıyor canm tek derdin bu olsn 🤣 ileriki haftalar da neler göreceksn neler 😃
Civcivim_34 Civcivim_21 mrb ben de Eylül 1 de evlendim ama 6 haftalık hamile olduğum söylendi ben de şoktayım ☺️