eknsnsr98 Kızlar dördüncü ayıma yeni girdim hala coraspin kullanıyorum doktoruma sormayı unuttum ne zaman kesmeliyim coraspini doktor bir ay sonra. Gel dedi bi aya kadar kullanmalımıyım?
MucizeDuam eknsnsr98 bende kullanıyorum doktorum bi sıkıntı olmadığı sürece 36 haftalık olana kadar kullanıcaksın dedi canım
Deletedmom2224 eknsnsr98 ne için kullanıyorsunuz ki. Genelde pıhtılaşma yada önceki gebelikte kayıp öyküsü varsa doğuma kadar kullanılıyor kesilmiyor
ballicoreklerim eknsnsr98 corasprin genelde Doğumdan önce kesiliyor canım kafana göre bırakma kullan zaten her kontrolde ne kullanıyorsun diye doktorun sorar gerek duyarsa söyler zaten
Deryadeniz07 MucizeDuam acaba kestikten sonra başka bişey kullanılacakmıdır iğne falan gibi banada aynısını doktorum söyledi de
Deryadeniz07 Linosko acaba kestikten sonra başka bişey kullanılacakmıdır iğne falan gibi banada aynısını doktorum söyledi de
Leyla0233 Bende kullanıyorum 33-34 haftamda kesmem gerektiğini söylediğini sana da söylenmesi lazımdı aslında
Mucizebebegim3 Leyla0233 benimde iki dusugum var ama coraspin kullanmiyorm gobekden claxene igne kullanuyorm gunluk coraspin sanki 2 hamileligimde kanamyi arttirdi gbi emin olamadm ama bana oyle geldi korkmdan kullanmadm
eknsnsr98 Deletedmom2224 ben ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı ve kalbi hiç atmadı ondan verdi doktor
emosadana Benim daha önce düşük durumun olduğu İçin verdi. Zaten coraspin kan sulandırıcı , pıhtılaşmaya bağlı düşükleri önlemek için kullanılıyor. Doğumdan önce kesilmesi gerekiyor ilaç kullanımının çünkü sezeryan da olsa normal Doğumda olsa kan daha ince yapıya sahip olacağı İçin aşırı kanamalar meydandan gelebiliyor. O yüzden belli bir süre önce kesmek gerekiyor ki zaten doktorunuz konu ile ilgili bilgilendirir sizi