Sineoloji Bu gün tam 40+0 olduk ama benim oğlanın keyfi yerinde pek gelesi yok. Doktor açıklığın yok dedi sancı da gözükmüyor. İstersen 1 hafta daha bekleyebilirsin ama pisliğini yapabilir, istersen doğumu suni başlatabiliriz ya da sezeryana alabiliriz dedi. Çarşamba günü tekrar kontrole gidicem, eşim çarşamba suniyle yatışımın yapılması taraftarı ama ben doğal yolla sancılarımla gelsin istiyordum. Moralim çok bozuk. Sezaryen kesinlikle istemiyorum ama suni sancıdan da korkmuyor değilim. Ne yapıcam bilmiyorum fikriniz nedir kızlar?
minkkzm Sineoloji genelde burda okuduklarımdan yola çıkarak yazıcam. Merdiven inip çıkmak çömelme hareketleri sıcak su altında oturmak doğumu hızlandırırmış 😌 sağlıkla kucağınıza alın inşallahh
A_syma Sineoloji Ayni gündeyiz bende baslatmaya calisiyorum Doktor hurma adacayi yuruyus duş ve iliski onerdi
Sineoloji A_syma bizim doktor son 2 hafta ilişkiyi yasaklamıştı. Eşim de zaten yanaşmaz bu fikire ama hurmayı denicem
A_syma Sineoloji Günde 2 3 tane abartmadan dedi hurmaya. Adaçayı içebilirsiniz ozaman onuda abartmadan dedi 1 kez sanırım