mmrv hilal_yener Sizin bir bakista gorebildiginizi doktor pek tabi gorur merak etmeyin ikiz olsa soylerdi.
ballicoreklerim hilal_yener https://eksiup.com/p/g7216009hvkr Canım benim ilk öğrendiğim de kesem böyleydi senin bu kadar net Değil ama dünyadaki en güzel şeylerden bi tanesi ikiz annesi olmak iki kalp iki kez alışveriş evet cok masraflı bende sok olmustum nasıl iki tane mi demiştim İnan bana yeni yeni sindirebiliyorsa başta ben yapamam diyordum ama rabbim uygun gördüyse bize şükretmek gerekir ☺️💜 saglıkla gelsin miniklerin
beyazguvercinim33 hilal_yener hafta olarak erken ise 5-6 gibi kalp atımı duymayınca emin olamamıştır normalde 2 kese çift yumurta ikizi olur diye biliyorum bekleyin bebekler oluşsun ona göre belirlenir aynısı bende de oldu birinde var idi birinde yok boş idi ama ama nasip olmadı
hilal_yener beyazguvercinim33 öyle birşey yoktur umarım bence yok olsaydı doktor iki tane derdi 5+5 haftalıgım zaten 14 gün sonra kalp atışını dinlmeye gitcem
beyazguvercinim33 hilal_yener 2 tane kese var ise biri boş olsa da inşallah değildir bu kese büyümeye devam eder bu durumda sağlıklı olan kese zarar vermeden nasıl alınır onu bende merak ettim 🤔🤔çünkü boş olan kese rahimden alınması gerekli siz bunlarla meşgul olmayın o tarihte gidip muayene olup hekiminiz karar verir hayırlısı olsun
Seymanur0707 hilal_yener betahcg verdin mi öğrendiğin zaman kanda da yüksek çıkıyor sonuç ikizde diye biliyorum
Esarikay hilal_yener canım ben orda tek kese görüyorum. Rahim duvarınin etrafı beyaz olarak görünüyor icinde de tek kese var
Fasulyeveannesiii hilal_yener daha önce kaç kere kese gördünüz kusura bakmayın benim ilk hamileliğim doktora gittiğimizde keseyi gördük ama doktor gösterdi nokta gibi birşey zaten ki doktorunuz da size böyle birseyden bahsetmediyse sizin görmeniz bana biraz garip geldi acıkcası
hilal_yener Fasulyeveannesiii daha önce hamilelik geçiren insanlar gösterdi herhalde kusura bakmayında ne bu atar ?
hilal_yener Fasulyeveannesiii ki burdaki insanlarda bi önceki postta ikiz oldugunu söyleyince konu olarak açtım
Cad Fasulyeveannesiii bencede böyle bir atar yapmanıza gerek yok. Daha önce hamile olmamış olabilir ama daha önce hamile kalmış birileri ikiz bebek olduğu yönde konuşmuş olabilir. Ve bu postun altında ki diğer anne adayları da aynı şeyi düşünmüş. Sormak istemiş sormuş. Doktor vakası yaşayan bir çok insan var - ki bende buna dahilim. Yalnış yapabiliyorlar.
Aydemira hilal_yener evet banada insallah ikizin olur diyenlere deli oluyordum 🤣🤣 her hamileligimin tadini ayri , her cocugumada ayri ayri zamam gecirmek isterdimmm. Insallah ikiz degildir canimmm 🙏
hilal_yener Aydemira beni anlayan tek insansın cidden çok sağol. Bide herkesin maddi durumu yetecek diye birşey yok değil mi bu devirde çok zor
Fasulyeveannesiii hilal_yener atar yapmadım nasıl böyle bir kanıya vardığınızı merak ettim madem doktorunuza güvenmiyor iseniz başka bir doktora da gidin 2 keseyi göremeyecek kadar da kötü değildir ya da sizden gizleyecek kadar yani kaç yıl okumuş onun göremediğini siz nasıl gördünüz bana garip geldi bunu belirttim sağda solda herkes yorum yapar daha önce doğum yapanlar ultrason görüntüsü yorumlamakta doktordan daha iyi bilir gibi bir şey demiş oluyorsunuz 😬 Allah gönlünüze göre versin hayırlı olsun
Seymanur0707 hilal_yener o zaman başka bişeydir olsa söylerdi zaten doktor yinede emin olamıyosan bidahaki kontrolde sorarsın veya başka bi doktora daha git ben göremedim 2 tane kese🤷🏼♀️
Aydemira hilal_yener kesinlikle daha birtanesinin esyalarini tam bitiremedik 😱 birde iki kese gorunse dr bunu soylemeden gecmezdiii
hilal_yener Aydemira tabi evet maddi olarak çok zor zaten ev kira falan 😂 bide ikiz oluyormuş amaaan hangi birinin bezi yetişecek o yuzden istemiyorum hani rızkıyla geliyor diyolar ama öyle olmuyo işte sıkıntı veriyor genede hem ilk cocuguna insan özene bözene bakmak istiyor iki tane ilk anne olcak biri için çok zor
Aydemira hilal_yener rabbim herkesin gonlune gore versin, ikiz isteyenlere gani gani versin insallahhhh 🙏 heleki o kadr cocugu olmayanlar var onlarada verir insallah cifter cifter 😍🤣🤣🤣 bazilarina gore dua, bana beddua gibi geliyor ay ne tuhaf 🤣🤣🤣🤣