Betul obirannee 15+2 haftalık hamileyim kasıklarımda çok sancı oluyor ve semsert oluyor artı belim ağrıyor Allahım hepimize acil şifa versin 🙏
Busranrunal Bhr123 bende aynıyım benimde aynı kaşık bel ve bacak ağrılarım çok dr magnezyum verdi rahatlatır dedii
Seeda Benim bulantılarım geçmedi hala kuslamara devam belim sırtım çok ağrıyor. Çok fazla ayakta duramıyorum.
obirannee benim alt tarafım iki üç gündür acıyordu kalkarken otururken filan bugün de kasıgıma geçti kızlar normal mi sizce bu durum
Betul obirannee bende de kaşık ağrısı çok canm doktor gramı dedi ilaç verdi suya atıp içiyorum ama midem bulanıyor diye içemiyorum ağrılar devam
Demir Betul Aynıyız günü gününe🙂 benim de ara ara sol kasığım ağrıyor enfeksiyonum var ama ondan sanırım 😕bir de vajinada zonklama oluyoru o epey azaldı çook şükür dr normal demişti.Tüm şikayetlerin bebeğime etkisi olmasında ben herşeye katlanırım❤
obirannee Betul agrılar normal olsun da canım ağrı çekmek sıkıntı değil de bebeğe etkisi olur diye insan endiseleniyor
Deryak Benimde 14 bitiyor 15 olucak karnım ağrıyor sancı giriyor gibi arada büyüyor diye mi anlamadım ama ağrı oluyor
zekurt Kızlar bende acayip yorgunluk ve uyku oluyor 🙄🙄 15 haftayıx bizde sanki karnım çıkıyor gibi hissediyorum ama
obirannee bende persembe günü gideceğim doktora o zaman söylicem bakalım ne diyecek ama bebeğimin sağlığı yerinde olsun ağrı çekerim ama her agrıda da bisey mi oluyor bebeğim e diye korku da basıyor Rabbim inşallah sağ saglim kucağımıza almamızı nasip eder
obirannee Bhr123 bana erkek gibi dedi 12 haftalık iken ama tam da kesin değil dedi bakalım değişecek mi 😊
Sevgim Canım 14+3haftalığım sağ kasığımda 2 gündür ağrı var yürürken oturduğum yerden kalkarken canım ağzıma geliyor
Basakkkcam Sevgim yok cnm sadece tahmin etti kiz olabilir dedi bir hafta sonra insallah net belli olr artık senin?
Basakkkcam Sevgim bnce canim 16 haftadan sonra daha ii olur. Benim de tahmin etti sadece yanilma paylari var mutlaka🙂
Betul Demir enfeksiyon hiç gitmiyor ki bende de var Allahım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip etsin 😍🙏