Semraca Arkadaşlar lansinoh göğüs pompası ikili ve tekli olarak vardı jokerde fiyat farkı 80 lira işlev olarak fark var mı yoksa tekliyi almayı düşünüyorum. Siz hangisini aldınız memnun musunuz ya da farklı marka önerisi olan var mı?
espalp Semraca lansinohun elektriklisini aldım hiçbir işe yaramadı😱 çekmedi benim göğsümden hastanede hemşireler bile denedi olmadı. Ebebek’ten en ucuz el pompasını aldık o işe yaradı 🤷♀️
Ebrs Semraca kesinlikle ikilisi hem senin enerjinden hemde zamanindan tararruf. Çünkü birini sagarken ayni anda digeride kaynayıp akiyor. Ciftli olursa akan o süt kendi kendine akmak yerine sağılır 😊
Ezp_32 Semraca çalışıyorsanız ikili tavsiye ederim ben lansinoh ikili aldım ilk bebeğimde. İş yerine götürüp sağıyordum zaman açısımdan iyi oluyor.
Myisland Ben almıştım tekli yeterli bence. Menunum. Ikinci bebegimi bekliuo4um simdi mochi diye bi marka var çok memnun herkes onu almayı düşünüyorum. Elektriksiz ve o kadar büyük yer kaplamıyor bebeğini emzirirken bile kullanabilirsin
Semraca Ebrs evet çalışacağım doğumdan sonra Allah izin verirse birini sağlarken diğerinden o anda süt geliyor mu sağmadan? Geliyorsa ikili alıp boşa gitmesine engel olmak mantıklı. Bir de işyerinde nasıl muhafaza ediyordunuz
Zynpsft Semraca benim kızım 7 yaşında yedi yıl önce ikilisini almıştım çok memnun kaldım belki daha iyisi eminim vardır yalnız benim işimi gördü çalıştığım için geceleri ikisini aynı anda sağıyodum ve zamandan büyük tasarruf sağlıyodum
Ebrs Semraca evet ikisi ayni ands kaynayıp akiyor canim. Ben senin yerinde olsam hic dusunmez ikili alirim. Zaten aralarinda cok yuksek bi ücret farki yok
Ebrs Semraca ben çalışmıyorum, oglum emmedigi için sagiyorum ama calissaydim kantinden rica ederdim dolaplarında saklamalari icin 🤔
Zynpsft Semraca işyerindede sağma yapıyordum sağdığın saate göre değişir erken sağıyorsan mutlaka dolaba koyarsın eve geçince buzluğa açıkçası dolapta kaç saat durur vs çokda hatırlamıyorum ama bunun bilgileri int de var ordan okuyabilirsin
Yesimeliz Mochiyi arkadasim aldi suan ikizleri var asla tavsiye etmiyor cöp diyor. Ben e bebekten kendi markasini alicam tekli. Yorumlar gayet iyi.
Semraca Teşekkür ediyorum arkadaşlar rabbim hepinizi yavrularınıza onları da size bağışlasın inşallah 🙏