Redikulus Merhaba kızlar. Şu an 16+2 deyim bebeğim 10 haftalıkken kanamam olmuştu. İki gün hastanede yatmıştım. Daha sonra doktorum bana plesantamın aşağıda olduğunu söyledi. Bazen kanamam olabileceğini söyledi. O zamandan beri 1 -2 kez bir kaç damla pembe kan geldi benden. Doktor öyle dediği için de normal karşıladım. Sadece dinlendim doktoru aramadım. Merak ettiğim aramızda böyle durumda olan var mı? Hamileliklerini nasıl geçiriyorlar? Doğum yapanlar zorlandı mı?
Cagla22 Redikulus bn 33 haftalıgım hala da aşağıda. Ağır kaldırmamak ayakta çok durmamak gerekiyor bide ilişki yasak. Sürekli dinlen
26mrv Redikulus banada 17de demişti şuan 20yim detaylıya gittiğimde doktora sorucam tekrar durumunu değişme varmı diye
as_af Kanama oldugunda damla olsa dahi doktora git. Korkma motivasyonunu yuksek tut dua et. 28. Haftadansonra cikmaz sezeryan olursun derler kimseye inanma internette yazanlara hic inanmam 34. Haftada yukari cikti cok sukur sen bolca dua et
Redikulus as_af bir şey sorabilir miyim. Progestanı hep kullanacak mıyız peki doğuma kadar. Siz kullandınız mı?
Yasemineliz 25 haftalikkken şiddetli kanamayla hastaneye kaldırildim orda ogrendim plasentAnin asagida olduğunu 5 gün hastanede yattım ve kanama durmuştu suan 28 haftalık hamileyim 20 gündür hiç kalkmaksızin yatıyorum ayağa kalktığım An agri oluyor sanki bebek çıkacakmış gibi oluyor bence hep dinlenin bol bol geçmiş olsun ..
Redikulus hep dinleniyorum. Çalışıyorum normalde. İşe ara verdim. Günümün çoğu evde yatarak geçiyor. Neredeyse 2 aydır böyleyim. Bir kaç gün üst üste dışarda zaman geçireyim bir kaç damla kan geliyor.
as_af Redikulus 11. Haftada kanamam olduguda vermistiler o zaman asagida degildi plasenta. 1 2 ay kullandim sonra kendim biraktim. Bu kisiden kisiye degisiyor sizin durumunuzu en iyi dr bilr yine sormadan birakmayin