Merveozkrgn hilal_yener 16 Ağustos’a denk geliyo hesapladığım zaman Muhtemelen birlikte olmuşuzdur o gün
Cad hilal_yener bende 2 çocuk annesi olan bir ablaya gösterdim. O da o kesesi o kesenin için de bebeğin görünmesi 6 haftalıkken falan da görünmez bu şekilde dedi. Ne yapsam bilemedim iyice stres oldum ya.
Cad hilal_yener bende sizin düşüncenizle hemfikirim zaten. Bebeğin oluşmadığı yerde kalp atışının duyulması saçma. Bir fasulye kadar sanki benim gördüğüm şeyde yanlarında ki beyazlık kesesi gibi. O anın heyecanı ile doktora pek bir şey soramadım. Ama 10 Ekim de kalp atışlarını duymaya gittiğim zaman sorayım.
hilal_yener masalsii ben çoktan gördüm bebeğimi çok küçük demişti doktor şimdi 14 ekimde kalp atışını dinlemeye gidicem
masalsii hilal_yener ben ilk gebeliğimde boş oldugu için kürtaj olmuştum her hafta hastaneye git gel çok yıprandım şimdi bekliyorum muhtmeelen perşembe doktora giderim keseyi görürüm inşallah bebegide kese görürüm bu sefer🙏🏻
mmrv as_af tuhaf degil aslnda şoyle oluyor 5+1 demek 5 haftan bitmis 6. Haftadan 1 gun almis oluyorsun.. 5+6 da 6yi bitiriyorsun.. 6+1 mesela 6 bitmis 7den 1 gun aliyorsun oyle oyle gidiyo:)
mmrv Sumeyye_g Karisik degil😊 5 haftan bitmis 6.haftadan 1 gun aliyorsun.. 5+4 mesela 6.haftadam 4 gun aliyorsun nerdeyss yariliyorsun 6yi o sekilde gidiyo baştaki soylenen hafta bitirdigin hafta..
Omrumelifim Merveozkrgn ultrasona göre değişebiliyor benimde bebeklerim başta 3 gun ondeydi mesela. Ultrasondan ultrasona bile farkediyor. Bazen erken döllenme falan da olabilir tabiki.
Omrumelifim Cad ultrasondan ultrasona bile farkediyor bazen belki gec döllenme de olmuş olabilir merak etmeyin. Bu kadar az bir farktan bişeycik olmaz. Siz bebeğinizin minnoşluğuna odaklanın ona İyi enerjiler gönderin bol bol dua edin 🥰