Bukett02 Merhaba, 12+3 haftada bebeğimin ense kalınlığı 3.6 mm çıktı. 3 farklı doktora gittim ve ölçülen değerler benzerdi. Bir doktor hafif ödem de var kalp problemi ile ilgili de olabilir dedi. Ölçüm yaptığımız gün CVS testi yaptırdık fakat sonuçlar 21 iş gününde çıkacak diye bilgi verildi.Bu süre gerçekten çok uzun. Benim gibi bir süreç geçiren annelerin yorumlarına tecrübelerine ihtiyacım var 🙏
Limonnn Bukett02 bu haftlarda 2.5 mm nin altında olması gerek diye biliyorum inşallah sağlıkla alırsınız kucagınıza
Bukett02 Yurt dışı makaleler okuyorum. 3.5 mm ve üzerini riskli kabul ediyorlar. Bilmiyorum sonucu bekliyorum ama bu süreç çok zor.
Mervesbaby Bence herşey Allahtan. Çevremde o kadar çok bebeğine down denilip sağlıklı evlat sahibi olan insanlar varki. Allah’a bırakın bence. Hamileliğin çok başındasınız. Kendinizi şimdiden boşuna stres edip üzmeyin. Rabbşm size bu mucizeyi tattırdıysa. Sağlıkla da kucağınıza almayı nasip eder inşallah
Bukett02 Mervesbaby evet o kadar çok okudum ki bu durumları. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Ama insan başına gelince ne yapacağını şaşırıyor.. İnşallah en kısa sürede test sonucum gelir Herşey normal sürecine döner 🙏
Sennur48 Aynı sorunu bende yaşadım 12+4 te bebeğimin ense kalınlığı 6 mm ve ödem çıktı ne gerekiyorsa yaptır canım cvs sonuçlarınıda sakince bekle unutmaki sen sakin olursan bebeğinde sakin olur allah sana bağışlasın yavrunu ben şuan 18+2 yim bugün sonuçlarım çıktı ve bebeğimde edward sendromu çıktı Allah sana bebeğini bağışlasın seni en iyi ben anlarım bu süreçte ama bir şekilde geçiyor günler kafana takma. 🙏🏻
Bukett02 Sennur48 sonuçların çıkması çok uzun sürüyor. Malesef 21 iş günü. Bu süre beni daha da mahvediyor. Sakince beklemeye çalışıyorum. Çok teşekkür ederim 🙏