Misskokulumm Seyda17 kuzum o bebek su an 2 parmak kadar sen düşün yani hemen çıkmaz 20 den sonra cıktı benimki🙈🤣
ezoterik Yani 11 erken daha ben 15.haftadayim disardan belli degil tabi ama böyle aynada bakinca bi inceden çıkma basladi yani ben farkediyorum sanirim 18den sonra falan belirginlesmeye baslayacak ama bu kisiden kisiye göre de degisiyor bazi arkadaşlar 8.haftada cikmaya basladi diyor bazilari daha 30 da yeni belli oluyor diyor çok farkli demek ki🤷
Deletedmom6 Seyda17 Benimde 14. Haftadan sonra yavaş yavaş çıkmaya başladı daha çok erken 4. Aydan sonra azcık azcık belli olut
[silindi] Seyda17 benimki 11 haftada belirginleşmeye başladı 13 haftayım dışardan bile biraz belli oluyo kişiden kişiye değişiyor vucüt yapısına göre
Ayse191211 13.haftada belirginleşmeye başlamıştı canım. Ama herkesin rahimi vücut yapısı farklı sıkıntı yapma 😊😊
Mervesbaby Seyda17 ilk 2 ay gazdan sanki 5 aylık hamşle gibiydim 🙈 sonra düzeldi. Şuan 5 atçılık hamşleyim daha yeni yenş karnım belirginleşti net bir şekilde. 20. Hafta yani
Mukos Bu kişiden kişiye değişiyordur ama 11 hafta da çıkması mümkün değildir 26 haftalık hamileyim anca ciddi ciddi belirginleşti biraz daha sabır ☺️
MucizeAnnesi3545 Seyda17 kuzum benimki 20den sonra cıktı, bazısının 25-30dan sonrada, bi sabah bi bakcan aaa karnın çıkmış, cıkabiliyo dert etme sağlığı yerinde olsunda