melimeli Cok merak ediyorum, o ilk hareketi ne zaman hissettiniz acaba ? Ben ne zaman hissedecegim diye heyecanliyim da 🤗 nasil bir his paylasir misiniz bu duyguyu az motive olalim 😍
Heather melimeli 17. Haftada hissettim ben hafif uyuşma gibi karıncalanmaya benzer bişeydi 5 gün falan oluyor şimdi gaz gibi göbeğimin altında ama pıt pıt hissediyorum🙂 1-2 haftaya tam anlamıyla hissederim sanırım😊
gulfemakin melimeli 17 haftalikken arada baloncuk gibi hissediyordum suan 25 haftalik uykulardan bile uyaniyorum cok sukur 😍💕
Samsun55 melimeli 16 da başladım hissetmeye azar azar net olarak da 20 den sonra 💕 içinde hareket etmesi aşırı keyif verici bişey üzülünce seninle beraber üzülüp hareket etmiyo 😔
Heyecanlianne 17+3 deyim ben Ara ara kelebek uçuyor gibi oluyor karnımda ama bilmiyorum ne 😀 Doktorum 18 hafta ile 22 hafta arası hissedersin demişti bana
melekyildirim Tek hissedemeyen ben miyim ya 😢 ara ara hissediyorum ama o da çok sürmüyor ki hafta 1 yada 2kez. Sizin yazıları okuyunca da canım sıkılıyor neden ben hissetmiyorum diye 😢 21+6 🤰🏻
melimeli melekyildirim canını neden sıkıyorsun herkesin farklidir farkli zamandadir... ben bu duygu icin merakliyim heyecanliyim da ondan sordum acaba kacta hissedilmeye baslanir diye ... gecen 8 haftalik bi hamile arkadasim kasiklarimda titreme hissettim bebekmis bana oyle hissettirmis dedi sasirdim ben de 😀
Var melekyildirim bende 21+4 üm bugün bu haftalarda her hareketini hissedemezsin herkesle bu konuda kendini karşılaştırman mutsuzluk ve bebeğe zarardan başka bişey değil
zehracinar melimeli 8. Haftada ultrasonda bile görülmez oynadığı bence kafadan atmış ben 13 haftamdayım hiç bişey hissetmiyorum 😒gazdır kesin onun ki 😂
[silindi] Fatmafatma o haftalarda 1 gün hissedersiniz 1 gün hissetmezsiniz gayet normal daha küçük olduğu için tekmelerinş size net ulaştıramıyor. Asıl net hareketler 21.haftada oluyor tekme dedikleri o da şiddetli değil içerden vuruyor bir şey ve 23.haftalarda durduramıyorsun 🙂 dünyanın en güzel hissi en güzel
melimeli zehracinar bence de 😊 belki de isin psikolojik boyutu bile olabilir sonucta mantikli 3 cm. Bile degil o zamanlarda ... anlasilan cinsiyet gibi bu da ille su haftalarda diye bi kesinlik yokmus ben onu anladim. Sorumun cevabini almis oldum. Cevap yazan herkese tesekkurler 💖
Cansummm zehracinar ben 8 hafta 2 günlüktü muayene olduğumda kıpırdıyordu ultrasonda hatta Dr um gösterdi kollarını sallıyordu. Dışardan hissedilmese de o haftalarda içerde oynayabiliyor
[silindi] Fatmafatma evet 23.haftamdayım. 19 haftalıkken hissediyordum ama günde 1-2 kere hissediyordum. 1 gün belki hiç hissetmiyordum. Ama şimdi oooo daha net tekmeler hissediyorum karnım havaya kalkıyor çok tatlı bir şey😀 sağsalim kucağımıxa alırız bebeklerimizi inşallah
MehmetEsmaKirci Ben 3 aylıkkken saga yada sola qeçişlerinde sadece hafif sancım oluyodu 3 buçuk aylıkkken ufak ufak tekmelerini hissetim 4 aylık olunca birazdaha belirqin oluyo
Fatmafatma [silindi] ayy insalalh saglikli sekilde gelsinler insallah bir avazda dogurmayi nasip etsn allahim😍