beyazguvercinim33 Deletedmom090 onu duymadım ama hepsini aynı ay deneme bitkisel şeyler dahaetkili ve beklenmedik bir zarar vermeyin vücudunuza soğan kürünün bile süresi ve miktarı var inşallah iyi olur
beyazguvercinim33 Deletedmom090 onu duymadım ama hepsini aynı ay deneme bitkisel şeyler dahaetkili ve beklenmedik bir zarar vermeyin vücudunuza soğan kürünün bile süresi ve miktarı var inşallah iyi olur
Deletedmom090 beyazguvercinim33 dogru bu ay ceviz kurunu yapicam olmazsa oteki ayda incir kurunu yaparim Allah saglik versin
beyazguvercinim33 Deletedmom090 inşallah olur ama siz önce rahat olun Meryem süresi ve Yusuf süresini okuyup niyetlenin Rabbimme dua edin Emin’im olur
beyazguvercinim33 DefneninLiya genelde kist adet söktürücü olarak kullanıyor bütün iltihap dökülüyor kullandım kendime şahitim
DiplomaliEvHanimi beyazguvercinim33 Kizlar Ben söktürücüye başladım bugün âdetin beşinci günü femera içecem. Sogan su içsem daha yararlı ve daha hızlı adetim gelir mi
Dlktpl Kızlar 3 4 gundur sogan suyunu kullanıyorum bıkac kere sarı yesil gibi akıntı geldı acaba temizliyor mu