Nis Selinish_ 32 haftadan snra gittigimiz her muayenede nts baglıcaklar ve ben suan 34 üm böyle adet olcakmısım gibi sancılar var yalancı sancı diyolarms 🤷🏻♀️
Selinish_ Nis benim de bu gün nts de bi ara 50 oldu sancım ama ben bişey hissetmedim . Yalancı sancılarmış 😊
Asli1546 Nis öyle aslında ama benim doktorum neden böyle dedi bilmiyorum yaptırmak da istemiyorum aslında bebek önden gittigi için yapmak istiyo doktor
Nis Kilosundan dolayı ve önden gittigi icin yapıyo olabilir benmde 1.5 hafta önden gidiyo muhtemelen banada yarın yapcak bi önceki muayenemi kendisi yapmamstı o yüzden bende hazırlıklı gideyim
Nis Asli1546 korkutuyolar diyelim ben korkmaktan ziyade catala cıkacagm icin cekiniym suan tek derdm o 🤷🏻♀️ Yoksa dogum anında gelen giden acılmaya bakıyomus zaten
Nis Asli1546 böyle giderse bizimkler sezeryan olur ben hesaplıyorum dgma kadar 4.5 kiloya denk geliyo
Azramemre Nis saglık ocagındaki ebe alttan muayne sakın ettirme isteseler bile riskli dedi yanındakklere bile bunu belrtki yaptırmasınlar dedi ben sizden olsam izin vermem 😒gerçi ben 28 haftalıgım daha
Asli1546 Nis ben beslenmeme biraz dikkat ettim son kontrolden sonra ama bilmiyorum sezeryan en büyük korkum 🤦
Nis Asli1546 ben acıkcası dikkat etmedim yarınki kontrole bakcam ona göre bi yol cizcem. 🤷🏻♀️ Bazen streste insanı olur olmaz hallere sokuyo
Nis Asli1546 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ İnan hepsinin ayrı zorlugu varmıs normaldede dikis oluyo sezeryandada 🤷🏻♀️ Allah yrdmcımız olsun
Asli1546 Nis aminnn ikisi de zor ama ben sezeryani çok büyüttüm gözümde ama hayırlısı nasılsa öyle olur tabiki
Nis Asli1546 72 le hamile kaldım artı tiroid bezlerm yavas calısıyo buda fazla kilo almama sebep oluyo en sn 5.ayımdayken 8 kilo almstım dahada cıkmadım tartıya 🤦🏻♀️ Bi doksanla doguma giderim heralde
Nis Asli1546 amelyata alındıktan maksimum 5 dk sonra aglama sesi duycan hep öyle diyorlar 🤗 eger böyle bişe olursa ki insallah istedigin sekilde dogum yaparsın bunundüsün motive ol🤗
Asli1546 Nis ben 83 le kaldım bende 95 falan olurum herhalde bende de hormon bozukluğu var 🤦 polikistik over var varda var