Dilek1661 Kızlar 15 haftalığım ama doktora gitmeme daha var eşim polis olduğundan sark hizmetindeyiz memlekete gidince kontrole gidicem ama aklıma bişi takıldı 13 ve 14 haftalıkken hemen acıkıyordum ama 15 haftalık olduktan sonra bu açlık hissinde baya bi azalma oldu ilk gebeliğimden kaybım var bu yüzden böyle ufak şeyleri takıyorm sizce normal mi bu açlık hissinin azalması yaşayan varmııı
Seymasezer Dilek1661 normal tabiki benm bile bi haftam bi haftamı tutmuyor bazen açlıktan uyuyamıyorum bugün ise hiç iştahım yok
Nuremir Dilek1661 canım HAmilelikte iştah bulantı kişiden kişiye farklılık gösteriyor benimde ilk başta hep bulandı iştah yoktu tam tersi sonra iştahım açıldı kafana takma herkesin belirtisi farklılık gösterebiliyor
3bebe1anne_2021 Dilek1661 bence yedikleriniz yetiyordur bununla alakalı bebek acisindan bir sorun olacağını sanmıyorum. bir düzene oturmustur yemeniz bundandır büyük ihtimalle. Güzel düşünün güzel olsun . 😊
Nnurmehmet Dilek1661 Bende çok acıkmıyorum canımm gerçi ilk günden beri çok şiddetli bulantı ve kusma yaşadığım için henüz öyle iştahım açılmadı normaldir bence 🥰 Aahh ahhh bir günümüz bir günümüzü tutmuyor ki
Serenty Bence çocuk yukarı çıktıkça mide küçülüyor ya .insanın canida bir şey istemiyor.bazen kullandığım ilaçlar da sanki iştahımı kesiyor.bende ara ar açılıyor.bazende hiç yiyesim gelmiyor.
Dilek1661 3bebe1anne_2021 heralde inşallah dediğiniz gibi olmuştur bide ben 43le hamile kalmıştım şimdi 47 oldum heralde kotam doldu😌
niliyy Ben ilk haftalarda hemen acıkıyordum ve acıkınca felaket bir mide bulantım oluyordu hissediyordum yani acıktığımı. Ama sonraları artık bu his geçti. Aç olunca bile midem bulanmıuor ve aç olduğumu hissetmiyorum. O yüzden normal bence. Ama yine de siz belli saat aralıklarıyla sağlıklı şeyler yemeye çalışın bebeği çok aç bırakmayın.
Dilek1661 İniliyy tabiki beslenmeme dikkat ediyorum dediğim gibi bir kaybım olduğu için korkuyorum ama içimi rahatlattınız 2. Gündür neden acıkmıyorum diye kendi kendime konuşuyorm🙂
3bebe1anne_2021 Dilek1661 biraz daha büyüdüğünde her dk yemek düşüneceksin ya da bu duygu sadece bende mi var bilmiyorum 😂
3bebe1anne_2021 Dilek1661 biraz daha büyüdüğünde her dk yemek düşüneceksin ya da bu duygu sadece bende mi var bilmiyorum 😂
Dilek1661 Nnurmehmet Hiç bulantı yaşamadım hamilelikte ama ilk zamanlar fena acıkıyordum şimdi heralde kotam doldu🙂🙂
Cagla22 Dilek1661 canm bebek büyüdükçe yukarı çıkıyor mideye baskı yapıyor o yüzden insan hem iştahsız oluyor hem sürekli acıkmıyor çok normal . Bazen bir gün diğer günü bile tutmuyor stres yapma