emineotlu Kızlar 26 haftalık hamileyim son bir kaç gündür tokluk hissi yok ölmüş olması gerekiyor 🙈 herşey yiyorum 😭 ne yapmalıyım var mı benim gibi olanlar
Aminem2020 emineotlu bennnn😕 sürekli biseyler yiyesim geliyor ne yapacağım bilmiyorum kilolar aldı başını gidiyor
Deletedmom6 emineotlu Valla bnde öyle yim kahvaltı yapıyorum 10 dk sonra gidip bişey yiyorum yemek yiyirum tekrar gidip dolabı açıp ne var diye bakınıyorum aman boşverin yiyin yiyin 🤣
2705merve emineotlu şuan aynı şeyleri yaşıyor ve hissediyoruz bende 26 haftanın içindeyim postunuzu görünce kendimi gördüm diyebilirim🙈
Nuraslanklc 😂yapılacak tek şey boğazımızı tutmak hanımlar Allah yar ve yardımcınız olsun cidden zor yesem dert yemesem dert kilolar aldı başını gidiyor 🤷🏻♀️ tutcaz boğazı ihtiyacımız kadar yiyeceğiz 💃🏻
Gagacim Kilonuza dikkat edin bence çünkü Doğumdan sonra gitmezse travmaya dönüşebiliyor ☺️ Tavsiyem bol su için yemekten önce sonra
ZehraAlbayrak emineotlu aman bi saglik sorununuz yoksa yiyin can bogazdan gelir😀 dogumdan sonra verirsiniz evelallah
Melisayenerli emineotlu suan bende 26 haftalıgım su 2,3 gun oldu baslayalı doymuyorum gece sabah aksam her dakika birseyler atıştırıyorum 🤦🏼♀️
Berrinsoygazi emineotlu bende 27 haftalık olucam 2 gün sonra aynı durumdayım Zombi gibi geziyorum🙄 zaten kilomda almış başını gidiyo napıcam bilmiyorum😭
Denizincani emineotlu 25 haftaligim yemek yiyip masayi topladiktan sonra ne yesem diye dusunuyorum 🤔 Tek olmadigima sewindim nasil basa cikilir bilen warsa yazsn 🤗
Tgckync Demekki hepimiz ayniyiz 26 haftanin içindeyim hic doymuyorum meyve yogurt hafif sebzelerle midemi bos birakmamaya calisiyorum cavdar ekmegi yiyorum kizlar sizde beyaz yiyorsaniz hemen kesin. Doktorum cok dikkat etmemi soyledi. Kuru yemis kuru meyve yiyin. Cok zor ama tutun kendinizi🤗