Denizdemirr İzine ne zaman ayrılmayı düşünüyorsunuz çalışa bilir raporu ile birlikte kaç aylık izin söz konusu yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler ☺️
zcolak Denizdemirr doktorunuz bir sakınca görmezse 37. Ye kadar çalışma hakkınız var. Tekil gebeliklerde Toplamda 16 hafta Doğum izni kullanabiliyoruz. Ben 32de ayrılacağım. Son 2 haftam kaldı
Gizemabc Denizdemirr sağlığım uygun olursa ben 37.haftaya kadar çalışmayı planlıyorum. Çünkü bana göre izne bebek doğduktan sonra daha çok ihtiyacım olacak.
MomK Denizdemirr Denizdemirr şuan 32 hafta+1 günlük hamileyim . Yarın doktorumdan çalışabilir raporu alacağım . 37. Haftaya kadar da bir problem olmaz ise çalışacağım .
Rneslihan Ben de 2 gün sonra doktora gideceğim 32+0 da gelmemi istedi . Muayene durumuna göre karar vereceğim dedi . Ben de zorlanıyorum ama çalışmak istiyorum 37 ye kadar . Çünkü burda kimsen yok . İki ay sonra işe başlarsam çocuğumu 2 aylıkken bakıcıya vermiş olacağım . Tabi yine sağlık he şeyden önemli . Çalışabilir verirse çalışmayı düşünüyorum