ekimannesi59 merhabalar öncelikle.. şu yazdıklarınızı okurken kendimi gördüm bi an. 11 eylülde doğum yapmış bir anne olarak cevap vermek istedim. Çok güzel bi hamilelik geçirdim herşeyim normaldi bebek de baş aşağı duruyordu bense bu duruma şükredeceğim yerde üzülüyordum çünkü bütün herşey normal doğum olacağının işaretlerini veriyordu bana. Bel fitigim var bi nebze ona güveniyordum doktor kesin sezeryan yapar dedim beyin ve sinir hastalıklarına gittim ordaki doktor da bana senin fıtığın normal doğum yapmana engel değil deyince iyice moralim bozuldu. Sezeryan olsun istiyordum ama sebepli sezeryan olsun istiyordum. Neyse 11 eylülde sancılarım sıklaştı neyin ne olduğunu anlamadan hastaneye gittik doktor çatı muayenesi yapti yapmaz olaydı gerçi benim rahim ağzım arkaya baktığı için o kadar acı çekmişim ama olsun. Epey ağladım ve doktorum o kadar iyi motive ettiği sağolsun sakin ol her bebek normal doğacak diye bişey yok bu şekilde strese girersen bebek acisindan daha kötü olur senin içinde kötü bi travma olur dedi ve ben sezeryan oldum. Iyi ki de sezeryan olmuşum. Genel anesteziyle oldum. Girdim ve çıktım bu kadardı. Sonrasında da dayanılmayacak ağrım felan olmuyor milletin abarttığı gibi. Kendini strese sokmaya değmez canım ve inan ki bebegini kucağına aldigin an butun herseyi unutacaksin.