songulmeydan Kizlar meraba tetonoz asisi yaptıraniniz varmi acaba kacinci ayda yaptirdinnz yan etkisi vs oldumu
Nisannasell songulmeydan ben yaptırdım canm yanlış bilgi olmasın ama 19 haftaliktim sanırım herhangibi bi yan etkisi falan olmadı ben çok korkmustum ama hiç korktuğum gibi olmadı şimdi 2.dozu olcam inşallah
hunilimom songulmeydan 20 24 arası yapılıyor birde doğumdan sonra yapılıyor canım bi yan etkisi yok kişiden kişiye bi kol ağrısı yapıyor o kadar
Deletedmom6 songulmeydan Ben yaptırdım birini 20 . 2. Yu 24 . Haftada yaptırdım hatta hemşire 5 ay sonra tekrar gel yaptır hem bilinç kazanmış olursun hemde bi daha yaptırmak zorunda kalmazsın dedi
Serpilsaltikalp songulmeydan 20. Haftada yaptırdım ilk dozunu. 2 gün sonra 2. Dozu yaptıracağım. İlk 4 gün kol agrım oldu sadece. Ama oda dayanılmayacak gibi değil. Morarma agrısı gibi bir agrı. Başka bir yan etkide yaşamadım
Nisannasell songulmeydan dediğim gibi canım ben 1.dozu yaptırdım ikinci dozu da yaptircm bi sıkıntı olmadı çok az diye bilirim kolumda ağrı oldu ilk gün okadar
songulmeydan Nisannasell Anladım kuzum bende yaptırdım az önce ağrı yaptı kolumda demekki kişiden kişiye değişiklik olabiliyor
Nisannasell songulmeydan aynen canım kişiden kişiye değişir bu gün çok yorma kolunu yarına bişeyin kalmaz inşallah çok geçmiş olsun canm
Bihem Merhaba, bazı bilgileri direk söylemeyi sevmiyorum ama maalesef bu konularda biraz hassas olmak lazım sevgili anneler, bir aşı veya herhangi bir tedavi ?! almadan araştırın derim. Tetanoz aşısının yan etkisini ve aşı sonrası bebeğini kaybedenleri bir araştırın derim. Aşılar tıbbi ve hukuki bir zorunluluk değildir, önemli olsaydı zorunlu olurdu ama sizin kararınıza bırakılmış.
_HB_ Ben ilk hamilelğimde 2 doz yaptırmıştım. 2. Dozdan aradan 1kaç hafta gecti birden sancım geldi ve doğum yaptım. Bu hamileliğimde yaptrmayı duusunmıyorum. İçten içe belki tetanoz yuzunden erken oldu diye düşünüyorum. Ha illa şartsada doğuma alındığım gün hastanede yapsınlar